088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

JE KAN ONZE TRAININGEN ZOWEL ONLINE ALS KLASSIKAAL VOLGEN!

Leren bij YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Training opleidingsprogramma’s voor professionals, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we in gezamenlijk overleg kijken op welke manier we ieder opleidingstraject een persoonlijk leertraject maken. Dit doen we door jouw leerdoelen als uitgangspunt te nemen. Een YEARTH training laat je op het puntje van je stoel zitten. Inspirerend, boeiend, vernieuwend, confronterend, maar met de nodige humor zijn enkele onderdelen die wij telkens weer terug krijgen van onze deelnemers.
Een YEARTH training wordt altijd gegeven door een expert gericht op wezenlijke groei. Leren bij YEARTH Academy is het volledige potentieel uit jezelf halen…

EXPERTS IN GROEI

Artboard 1 Created with Sketch.

Trainingen

Lees meer over ons vernieuwde trainingsaanbod.

Trainingen

Trainingen

Trainingen

Ben jij klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? YEARTH Academy biedt een ruim aanbod aan hoogwaardige trainingsprogramma’s.

Lees meer

Incompany

Lees meer over de diverse incompany mogelijkheden.

Incompany

Incompany

Incompany

Benieuwd hoe veranderingen kunnen leiden tot wezenlijk resultaat? Wij bieden incompany oplossingen voor de ontwikkeling en groei van teams en organisaties.

Lees meer

Coaching

Lees meer over onze verschillende coachingsmogelijkheden.

Coaching

Coaching

Coaching

Tijd voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Wil je ondersteuning en advies bij een volgende stap in je loopbaan of sparren over inhoudelijke thema’s?

Lees meer

Assessments

Lees meer over ons assessment aanbod.

Assessments

Assessments

Ontwikkelassessments

Een ontwikkelassessment geeft inzicht in het talent, de kwaliteiten, drijfveren en het potentieel van een medewerker.

Lees meer

Waarom YEARTH?

Sinds de oprichting van YEARTH Academy in 2001 hebben wij de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in het ontwikkelen van programma’s die het emotionele brein doen groeien. Op alle kritieke momenten in een mensenleven, zowel in het privé- als in het werkbare leven, komt het er niet op aan hoe goed je cognitief ontwikkelt, maar hoe sterk je emotioneel ontwikkeld bent. Kortom, hoe je leiderschap neemt over jezelf, anderen en optimaal weet te communiceren. YEARTH Academy kiest hierdoor zijn eigen route. Onze focus op continue vernieuwing doet ons onderscheiden. We denken “Out of the box”, kleuren graag buiten de lijntjes met als belangrijkste doel de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

YEARTH blijft vernieuwen en in beweging

Zo’n zeven jaar geleden introduceerde een inmiddels ex collega mij bij Erik van Gend van YEARTH Academy en er was direct een klik. Inmiddels maken we met regelmaat gebruik van de expertise van YEARTH met name op het gebied van coaching. Naast het feit dat ze als partij zeer betrokken zijn, flexibel, professioneel en actief meedenken in oplossingen is de prijs kwaliteit verhouding zeer in balans.

Naast coaching en een aantal trainingstrajecten zijn wij veelvuldig in gesprek geweest met het team van YEARTH Academy over cultuurveranderingen binnen het bedrijf, het opzetten van een medewerkersenquête ter ondersteuning van die cultuurverandering en het trainen van leidinggevenden om die cultuurverandering mede te implementeren en verder te brengen. YEARTH blijft vernieuwen, in beweging en ook in tijden zoals nu pro actief om klanten van de juiste expertise te kunnen voorzien.

Moos Stafleu, Head of HR ITV Studios

Making an impact and leaving a mark

The passion, the will of making an impact and leaving a mark, the innovative content together with a very personal and practical approach has turned our management team around in just a few truly transformational sessions. If you need your organization rewired for growth, look no further!

Marco Borza, CEO Advantio International

Professionaliteit en flexibiliteit

We werken al een tijd samen met YEARTH Academy op het gebied van trainingen voor onze Partners. Dit met name voor training sessies op locatie, maar sinds kort, gezien de huidige omstandigheden, ook in een online omgeving. Het was geen probleem om in korte tijd de content over te zetten naar een digitaal platform zodat iedereen toch in de gelegenheid was deze te volgen.

We zijn zeer te spreken over de professionaliteit, flexibiliteit en ook de begeleiding voor, tijdens en na een trainings traject. De diversiteit aan trainingen en coaching die geboden wordt, zal voor ons meewegen om in de toekomst ook weer voor YEARTH Academy te kiezen.

Daan Hombergen, Regional Sales Manager Juice PLUS+

Deelnemers
Klanten
Evaluatiescore