088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Coaching on the Job

Inleiding

Coaching on the Job biedt je de mogelijkheid om jezelf met een door jou geselecteerde coach in praktische zin verder te ontwikkelen. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in waar je een verdere ontwikkeling in wilt doormaken. Coaching on the Job wordt veelal ingezet in praktische situaties, zoals een observatie en intervisie bij het geven van presentaties, of het mee gaan naar verkoop- en adviesgesprekken. Onze aanpak laten wij daarbij graag aansluiten op jouw leerdoelen en wensen. Evenals de coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier bekijken wij graag samen met jou hoe we het hoogste resultaat kunt behalen.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Coaching on the Job is voor diegenen die zich op individuele basis in praktische vorm willen ontwikkelen.

Enkele thema’s

  • Observatie en begeleiding tijdens het geven van presentaties.
  • Coaching tijdens verkoopgesprekken.
  • Coaching tijdens het voorzitten van meetings en bijeenkomsten.

Onze werkwijze

Stap 1. Je intake
Een coachingssessie en/of traject start altijd met een intake. Een intake kan telefonisch plaatsvinden of in een persoonlijk onderhoud bij YEARTH Academy in Utrecht of Naarden. Het intakegesprek is vrij van kosten. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coachingssessies vast. Meestal is dat tussen de drie à vijf coachingssessies. Ook kijken wij met jou, op basis van je leerdoelen en voorkeuren, naar de best passende coach. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de coachingssessies te halen.

Stap 2. Je coachingssessies
De duur van een sessie Coaching on the Job wordt in overleg  bepaald. Tijdens de coachingssessies kiezen wij in overleg met jou voor een aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coachingssessies breng je de opgedane kennis en inzichten verder in de praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Stap 3. Het support-programma
YEARTH Academy biedt je vanaf jouw eerste coachingssessie tot zes weken na de laatste coachingssessie een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van je coach bij het in praktijk brengen van jouw leerdoelen. Ook heb je toegang tot de YEARTH Digital Community, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Een YEARTH coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en heeft een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen.