088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Annette Onrust

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Het is mijn passie om mensen te begeleiden om zich verder te ontwikkelen en ik sta voor professionaliteit en kwaliteit. Dat sluit helemaal aan bij de opleidingen die ik geef bij YEARTH Academy.

Wat boeit en drijft jou?

Mensen in beweging brengen is de rode draad in mijn carrière. De eerste 10 jaar van mijn loopbaan als Sales Manager in internationale business en de afgelopen 12 jaar als trainer en executive coach.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat ik regelmatig een reep pure chocolade koop en dat verstop zodat ik het in mijn eentje op kan eten. 😊

A guilty pleasure please?

Die pure chocolade uit de vorige vraag.

Wat maakt jou gelukkig?

Quality time met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast word ik erg blij en gelukkig van verre reizen maken, andere culturen ontdekken en mensen ontmoeten.

Waar ben jij het meest trots op?

Ik ben naast mijn gezin erg trots op het feit dat ik 6 jaar in Londen heb gewoond en gewerkt en 2 jaar in Duitsland. Hier heb ik veel levenservaring opgedaan die mij verder heeft gebracht in mijn carrière.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Het belangrijkste advies dat ik kreeg van anderen is om jezelf continu te blijven ontwikkelen en opleidingen te blijven volgen. ‘Practice what you preach’. Als trainer en coach vind ik het heel belangrijk om mijzelf continu verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en in intervisie groepen met andere coaches waarbij we elkaar scherp houden.

Wie of wat inspireert jou?

Mensen met ambitie, passie en drive en ook mensen die net een stapje verder zijn dan ik zodat ik van hen kan leren. Die heb ik graag om mij heen, die inspireren mij.

Welke quote is waardevol voor jou?

Boven mijn bureau hangt de quote van Stephen Covey: ’Het belangrijkste is om het belangrijkste het belangrijkste te laten zijn’. Oftewel ‘belangrijke zaken eerst’, dat helpt mij om te focussen voordat ik begin aan mijn werk.