088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Hans Drescher

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Het werken binnen een zeer professionele organisatie, waar high performance hoog in het vaandel staat. Niet alleen van onze deelnemers wordt gevraagd om uit de comfortzone te treden, ook als trainer/coach bij YEARTH Academy. De onderlinge samenwerking met collega’s is heel erg fijn.

Wat boeit en drijft jou?

Ik wil graag maximaal presteren in wat ik doe, zodat anderen daar ook van profiteren. Altijd “state of the art” kunnen functioneren is een heerlijke uitdaging. Het liefst creëer ik ook zo’n omgeving. Voor mij staat voorop het beste uit de deelnemer/coachee en mijzelf te halen. Als ik daar als trainer, coach of mens een bijdrage aan mag leveren vind ik dat prachtig.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat ik het heerlijk vind om alleen en uren in de keuken te staan en dan (heel) moeilijke recepten te maken en te kijken hoever ik kom om de kookkunst van de top te benaderen.

A guilty pleasure please?

Ik hou erg van single malt Islay Whisky, heerlijk zilt en daarbij een stevige krachtige Cubaanse sigaar zoals de Bolivar of Ramon Allones.

Wat maakt jou gelukkig?

Een tafel vol met vrienden en mijn lieve vrouw om mooie gesprekken te voeren vergezelt van een mooi diner en mijn guilty pleasure.

Waar ben jij het meest trots op?

Dat ik de stap heb gemaakt om trainer/coach te worden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Meer een ervaring. Ik heb een fout gemaakt in de sales die het bedrijf € 30.000 kostte en mijn CEO zei: “Mooi zo, hier leer je zoveel van dat je daardoor nooit meer een deal verkloot als het om de echte knikkers gaat”.

Wie of wat inspireert jou?

Mensen die bereidt zijn risico’s te nemen, te ontdekken wat er nog veel meer is tussen hemel en aarde. Mensen die durven af te wijken van de gebaande paden en dat hoeven niet altijd grootse zaken te zijn.

Welke quote is waardevol voor jou?

“Als je op de top van de berg staat, klim dan verder”.