088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Liz Vedder

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Het werken met een betrokken en bevlogen groep collega professionals, die in alles streeft naar excellente kwaliteit. Dat wordt zichtbaar in de wetenschappelijk onderbouwde trainingen, in een uitdagend hoog ambitieniveau, maar ook in de heel persoonlijke aanpak van de trainingen met de focus op wezenlijke groei van de deelnemers.

Wat boeit en drijft jou?

Het vermogen van mensen, teams en organisaties om te veranderen boeit mij. Daarbij spelen de mentale modellen die het denken en handelen, de interactie tussen de mensen en de organisatiecultuur vormgeven een grote rol. Met name leiderschapsontwikkeling als katalysator voor verandering vind ik daarin interessant. Wat mij drijft is de hoop dat ik met mijn werk een heel klein steentje mag bijdragen aan de groei van wijsheid, activering van creativiteit en het gevoel van geluk in organisaties.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat ik op de kunstacademie ben geschoold in creatief denken en visuele communicatie. De gedachte ‘als je buiten wilt winnen moet je binnen beginnen’ was de aanleiding om mezelf opnieuw uit te vinden; voor een ‘late’ carrière switch en om mijn Master Organisatie coaching te behalen.

A guilty pleasure please?

Haha, ik doe niet aan guilty pleasures. Mijn credo is ‘toon lef, ben nieuwsgierig en open’. Als ik iets doe sta ik er gewoon achter hoor. En iedereen mag het weten.

Wat maakt jou gelukkig?

Teveel om op te noemen, maar ik doe een poging. Vrijheid maakt me gelukkig en vrijdenkende mensen om mee heen. Ontwikkeling en iedere dag iets nieuws leren. Als ik plotseling even voel dat ik onderdeel ben van de wereld. Geraakt worden door creativiteit (op welk vlak dan ook). Maar ook een onverwacht, wezenlijk gesprek met een volslagen vreemde.

Waar ben jij het meest trots op?

Kippenvelmomentjes krijg ik als ik zie dat bij iemand of in een team een ingesleten perspectief verschuift waardoor er ruimte ontstaat voor groei en nieuwe mogelijkheden.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Denk niet over zaken in termen van goed of fout. Goed of fout zijn stickers die we plakken. De dingen zijn gewoon de dingen; het is wat het is. Dat is bevrijdend en creëert ruimte.

Wie of wat inspireert jou?

Alle ondersteboven- en binnenstebuiten kijkers en dwarsdenkers op deze wereld.

Welke quote is waardevol voor jou?

Hoe je kijkt maakt wat je ziet.