088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Lonneke Bemer

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Waar ik als allereerste op aan ging, was het gegeven dat YEARTH Academy juist ook het EQ betrekt in de trainingen en coaching.

Wat boeit en drijft jou?

Nou dat is niet zo moeilijk: mensen! Mensen boeien en drijven mij. Al sinds jaar en dag word ik enorm blij van bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Krijg ook altijd te horen dat ik straal wanneer ik over mijn werk vertel. Heerlijk vind ik het om een training of coaching te mogen faciliteren.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Haha, moeilijke vraag. Ik ben nogal een open boek. Ik zou zeggen: dat ik met enige regelmaat dans in mijn woonkamer. Denk dat de meeste mensen dat nog niet weten van mij.

A guilty pleasure please?

Chocolate please! 🙂

Wat maakt jou gelukkig?

Goh, dat is een diversiteit aan dingen. Mijn werk maakt mij o.a. gelukkig. Ik zeg ook altijd tijdens de trainingen dat ik één van de gelukkigen ben die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Daarnaast kan ik enorm genieten van in de natuur zijn, lekker hapje eten en gezelligheid met vrienden en familie, of gewoon thuis op de bank met een heerlijk kopje koffie + chocolade. 😉

Waar ben jij het meest trots op?

Ik ben het meest trots op de resultaten die ik altijd met teams en individuen bereik. Aangegeven heb ik al dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt, maar het blijft toch altijd bij uitstek een compliment wanneer je samen met een team of een individu fenomenale resultaten bereikt.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Do what you love, love what you do.

Wie of wat inspireert jou?

Nelson Mandala en Nicolas Tesla hebben mij beiden altijd geïnspireerd. Beiden heren die op geheel eigen wijze de wereld hebben veranderd.

Welke quote is waardevol voor jou?

“It is important to remember that we all have magic in us”. – JK Rowling