088 - 200 8800 Open/sluit menu

Maak kennis met Martin Visser

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Het samen mogen werken met een bevlogen team van gepassioneerde en gedreven collega´s binnen YEARTH Academy sprak mij zeer aan. Dit samen met de hoogwaardige kwaliteit van de trainingen, de klantgerichte benadering en de persoonlijke begeleiding van individuen, teams en organisaties. De veelzijdigheid aan opleidingsprogramma´s sluit goed op elkaar aan en geeft voor mij als trainer een diversiteit aan trainingsmogelijkheden.

Wat boeit en drijft jou?

Het op een inspirerende wijze draagvlak creëren voor verandering. En daarmee mensen hun eigen verwachtingen te laten overtreffen om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Dat is een belangrijke drijfveer voor mij.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat er twee dingen hoog op mijn bucketlist staan: gitaarles nemen en tekenen met houtskool.

A guilty pleasure please?

Mijn Big Pleasure is Oerol. Een geweldig,  jaarlijks terugkerend cultureel festival. Eén groot podium voor theater, dans, straattheater, kunst en muziek.

Wat maakt jou gelukkig?

Er zijn zoveel dingen die mij gelukkig maken! Het bezoeken van kleine poppodia en daar genieten van bekende en onbekende singer-songwriters. Een wandeling door het bos of langs het strand. Familie en vrienden uitnodigen voor eten en dan lang natafelen.

Waar ben jij het meest trots op?

Mijn veerkracht en positieve instelling. “When live gives you a hundred reasons to breakdown and cry, show life that you have a thousand reasons to smile and laugh”.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Het beste advies dat ik heb gekregen, is om met mijn energie, passie en enthousiasme mijn kennis over te brengen aan anderen.

Wie of wat inspireert jou?

Muziek, boeken en gesprekken met mensen waarmee je een verbinding en verdieping kan aangaan. Waar ik van kan leren en mijn inzichten kan verbreden.

Welke quote is waardevol voor jou?

Begin with the end in mind.