088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Michelle de Bruijn

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Bij YEARTH Academy straalt ieder individu daadkracht, passie en expertise uit. Dit vertaalt zich direct in het hoogwaardig wetenschappelijk onderbouwde trainingsaanbod. Als trainer ben ik zeer gedreven om het beste uit de deelnemers te halen. Een positieve leerervaring voor de deelnemer vraagt alleen meer dan mijn betrokkenheid en inzet; elk individu binnen de keten van de totstandkoming van een training speelt een belangrijke rol. Binnen YEARTH Academy voelt deze keten ijzersterk.

Wat boeit en drijft jou?

De voortstuwende drang naar groei en ontwikkeling van de mens is wat mij mateloos fascineert en waar ik me graag dagelijks mee bezighoud. Zowel voor mijzelf als de ander. Ik breng verschillende perspectieven samen om zo mijn eigen kennis steeds verder te verdiepen. Daarnaast vind ik het een mooi gegeven dat we in die drang constant op zoek zijn naar connecties met mensen. We hebben elkaar nodig om te groeien.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Ik begeleid massa visualisatie meditatie concerten met moderne artiesten op o.a. festivals over de wereld. Binnen dit concept komen verschillende studies samen; Contemplative psychotherapy (boeddhistische psychologie en neurowetenschap) en theater Regie.

A guilty pleasure please?

Comedy Shows kijken. Weinig “guilty pleasure” aan comedy denk je misschien? Nou, ik kijk de shows zo vaak dat ik ze bijna woordelijk mee kan praten. En ik lach nog steeds (hard).

Wat maakt jou gelukkig?

Een ander zien groeien, persoonlijke groei, geven, vers opgemaakt bed, dansen, uitgebreid eten met vrienden, creëren, muziek, meditatie, yoga, kunst, tennis, reizen; van backpacken tot luxe, lachende mensen.

Waar ben jij het meest trots op?

Op het feit dat ik mijn hart volg. Daardoor heb ik altijd het gevoel dat ik op de juiste plek ben in mijn leven, zowel bij de pieken als de dalen.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Neem niet zomaar alles voor waar aan. Tegelijkertijd, ruil weerstand in voor openheid. Onderzoek, overdenk en trek je eigen conclusie.

Wie of wat inspireert jou?

Oprah Winfrey! Wat een power vrouw. Ondernemend, kwetsbaar en een top spreker.

Welke quote is waardevol voor jou?

This is the real secret of life – to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.