088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Maak kennis met Valentine Berning

Trainer

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

YEARTH Academy is een fijne professionele organisatie om voor te werken. YEARTH Academy staat voor kwaliteit en hoogstaande trainingen voor High Professionals. Ik train en coach graag High Professionals.

Wat boeit en drijft jou?

Mooie vraag; wat mij boeit zijn mensen. Mensen hun drijfveren en passies. Het is mijn talent om dat zichtbaar voor mensen te maken en ook concrete creatieve tools te geven om met eigen valkuilen of schaduwkanten om te gaan. Om uiteindelijk vanuit je volledige potentieel te leven. Alles draait bij mij om beleving. Spelenderwijs leren en naar jezelf kijken en dan uiteraard in actie komen. Mijn hart maakt een sprong als ik mensen voor mijn ogen een doorbraak zie hebben. Ik ben een expert in storytelling/presenteren & communiceren.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Ik denk dat vanuit trainersland niet iedereen weet dat ik een achtergrond heb in de creatieve industrie. Al deze kennis, kunde en vaardigheden gebruik ik in de trainingen en coaching die ik verzorg.

A guilty pleasure please?

Gekke stemmetjes nadoen met vrienden.

Wat maakt jou gelukkig?

In mijn werk de afwisseling tussen mensen empoweren in trainingen en coaching. Op het moment dat ik mijn creatieve interventies kan inzetten en ik mensen zie openbreken, is dat wat ik het allerliefste doe.

Waar ben jij het meest trots op?

Op mijn veelzijdigheid, mijn diverse vaardigheden en kennis die ik heb opgedaan in een korte tijd van mijn leven. Dat ik een academische achtergrond heb in Communicatie en Psychologie, maar ook dat ik de nodige voetsporen heb verdiend in de creatieve industrie in theater/film-en tv. Hierdoor kan ik heel goed de vertaling naar de praktijk maken voor deelnemers in training en coaching trajecten met creatieve interventies.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

“Valentine we willen jou meer zien” – een vriendin/ collega die presentatie-expert en dagvoorzitter is voor high end programma’s zag dat ik in het verleden niet altijd al mijn talenten en kwaliteiten volop in de etalage zette. Zij bracht mij op het idee om dit meer te gaan doen. Want op het moment dat ik zichtbaarder word, kunnen andere mensen mij ook beter vinden.

Wie of wat inspireert jou?

Oprah Winfrey, omdat ze zoveel voor elkaar heeft gekregen, als business woman, maar vooral ook door haar persoonlijkheid. Dat ze die continue heeft durven laten zien. Ik bewonder haar om haar power, haar kwetsbaarheid en de impact die ze heeft gemaakt. Brené Brown, onderzoeker/spreker over het onderwerp kwetsbaarheid. De humor, de diepgang qua kennis en dus vooral haar kwetsbaarheid vind ik zeer inspirerend. Voormalig president Obama, om zijn charismatische manier van vertellen, wat hij doet is echt op en tot storytelling. Maar het is geen trucje, hij is het echt.

Welke quote is waardevol voor jou?

“Het lijkt altijd onmogelijk tot het is verwezenlijkt”. – Nelson Mandela