088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Bekijk onze inspirerende programma’s van de YEARTH Summerschool!

Praktische informatie

Doorlooptijd

1 dag masterclass.

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 12.

Locaties

Naarden

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 595,-

Inleiding

De coronacrisis veranderden in slechts enkele weken ons complete privé- en bedrijfsleven. We raakten gewend aan het rustigere tempo en het minder ‘moeten’. Nu het coronavirus op zijn retour is en we langzaam meer bewegingsvrijheid krijgen, ligt de omschakeling naar het nieuwe normaal in lijn der verwachting. Wederom een vloedgolf aan veranderingen. Om deze reden verzorgt YEARTH Academy een unieke Masterclass: “Future-Proof Mindset”. Een dag waarin je alles leert over omgaan met tegenslagen, aanpassingen en hoe je kunt anticiperen op toekomstige veranderingen. Je mindset is allesbepalend! Tenslotte bepaalt je wereldbeeld hoe je deze periode ervaart en hoe je hier mee om gaat. We geven deze Masterclass op de YEARTH Campus door een specialist op dit gebied.

De deelnameprijs is een aanbieding die uitsluitend geldig is in de maanden juli en augustus 2021.

Iets voor jou

De Masterclass “Future-Proof Mindset” is bestemd voor een ieder die aan de slag wil met zijn mindset en voorbereid het nieuwe normaal tegemoet wil gaan.

Resultaat

Na deze Masterclass weet je wat er voor nodig is om een mindset voor succes te ontwikkelen. Je bent in staat om veranderingen en omstandigheden niet in de weg te laten staan van controle over jouw mindset. Je hebt geleerd te denken in kansen en mogelijkheden.

Ben je benieuwd of deze masterclass bij je past? Plan een gratis gesprek met een Learning Consultant!

Programma

09:30 Start Masterclass

 • Een introductie in de werking van het brein.
 • Het effect van veranderingen op ons brein.
 • Je mindset; allesbepalend!
 • Het ontwikkelen van constructieve gedragspatronen om optimaal te kunnen omgaan met stress.
 • Het effect van een gezonde mindset.
 • Emotionele fitheid; het effect van je manier van denken op fysiek.
 • Een Growth Mindset; leren denken in termen van kansen en mogelijkheden.

17:00 Einde Masterclass

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

Stap 1. Je volgt een inspirerende en interactieve Masterclass

De Masterclass “Future-Proof Mindset” vindt op één dag plaats. Het programma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door wetenschappelijk beproefde inzichten.

Stap 2. Een jaar lang toegang tot de YEARTH Digital Community

Na de Masterclass bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de Masterclass. Middels de YEARTH Digital Community, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app of online omgeving kun je naslagwerk en artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De Masterclass wordt gegeven door een expert op het gebied van een optimale mindset. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Ervaringen

Sluit

Zeer leerzaam!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik ben mij van veel zaken bewuster geworden en weet hier op een specifieke manier op in te spelen. Het geleerde is voor mij een dagelijkse toevoeging geworden en heeft mijn inzichten en vaardigheden versterkt. Een goede training, goede verzorging en directe toepasbaarheid naar de praktijk.

Amber Moens, IA Sourcing Consultant

Sluit

Sterke onderbouwing

Ik ben de training gaan volgen, omdat ik in mijn dagelijks leven tegen een aantal zaken aanliep. Wat mij heeft aangesproken is dat er een sterke theoretische onderbouwing is, waardoor ik stof makkelijk heb kunnen linken aan mijn eigen casuïstiek en eenvoudig heb kunnen toepassen in de praktijk.

Het heeft direct invloed gehad op hetgeen dat voor mij belangrijk is en waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Ik heb een helder beeld verkregen van hoe ik zelf opereer en hoe ik overkom op anderen.

Hans Opmeer, Eigenaar STERKADO

Sluit

Een grote toegevoegde waarde

Een zeer reflectieve training, waarbij je krachten en ontwikkelpunten helder worden. In de training wordt gewerkt met duidelijke modellen en praktische werkvormen die het makkelijk toepasbaar maken. Een grote toegevoegde waarde is dat je leert te objectiveren. Zaken die ik nu intuïtief ervaar weet ik uit te leggen en anderen in mee te nemen. YEARTH Academy is vriendelijk, flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden en alles ziet er super strak uit.

Floor Vos, Business Developer

Sluit

Een andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Direct toepasbaar

Ik heb de training Professioneel Accountmanagement van YEARTH Academy gevolgd. Een training met een goede structuur en een zeer persoonlijke aanpak vanuit de trainer. Wat mij heeft aangesproken, is dat de theorie wordt behandeld op basis van mijn persoonlijke casuïstiek. Geen droge inhoud, maar echt toegepast op hetgeen waar ik te maken mee krijg binnen de business. Ik ben beter in staat om gesprekstechnieken toe te passen die voor een optimaal rendement zorgen. Als je slagen wilt maken in je carrière en zorg wilt dragen voor een betere conversie, dan is dit de training die je wilt volgen!

Quinten Lookamp, Sales Development Representative

Sluit

Andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Concrete handvatten

Dit is een zeer uitgebreide management training, waarbij veel aspecten van leiderschap aan bod komen. De trainer maakt het gemakkelijk om het in de praktijk toe te passen door met concrete handvatten te werken die ik goed in mijn huidige werk terug kan laten komen.

Edith Eskens, Manager Ontwikkeling & Ondersteuning

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Persoonlijk en hands-on

Een YEARTH Academy training is zeer persoonlijk en hands-on. Geen gecompliceerde opzet, maar een toepasbare training die het makkelijk maakt om direct praktisch mee aan de slag te gaan. Ik zou de training daarom absoluut aanraden aan anderen.

Rémy van den Berg, Salesmanager

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Boeiende training, erg veel van opgestoken. Ik zie ernaar uit om dit te gaan toepassen binnen mijn organisatie!

K. IJsseldijk

Een zeer interessante training en eye-opener. Wat mij het meest heeft aangesproken is het bewust worden van de organisatie.

Frank Hendriks

Zeer positief en absolute aanrader om op gestructureerde werkwijze tot plannen, visie en missie te komen.

Theo Kool

Zeer leerzaam. Wat mij het meest heeft aangesproken is de communicatie en de verantwoording.

Cees van Ee

Deze training levert echt een bijdrage aan het bedrijf. Vooral het bespreken van de praktijkvoorbeelden sprak mij bijzonder aan.

Sebastiaan

Doen! De methode om tot een missie te komen en de mogelijkheid geven zelf met ideeën te komen zonder daarin sturing te geven, heeft mij het meest aangesproken.

Larissa

Het was geen "standaard" verhaal en toch zijn de basis grondbeginselen behandeld. Praktische voorbeelden waren erg herkenbaar.

Johan Hoekstra

Innovatie was bij ons een ondergeschoven kindje, maar daar ga ik na deze training echt verandering in brengen. Heb veel geleerd.

M. Kouwenhoven

Doen! Een goede afwisseling van de theorie en de praktijk opdrachten. De training was echt goed, effectief en toepasbaar. De casussen die wij geoefend hebben waren realistisch en herkenbaar.

Jolanda Hutten

Een zeer motiverende training. De krachtige, inhoudelijke aanpak van de trainer geeft helder inzicht in hoe processen verlopen.

Marcel Klavers

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locatie gehouden:

Naarden

 • 27 juli 2021
 • 20 augustus 2021
 • 27 augustus 2021

Kosten

Deelnameprijs € 595,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, syllabus, trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch, een YEARTH certificaat en een jaar lang toegang tot de YEARTH Digital Community. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Anderen bekeken ook

Persoonlijk APK-tje

Heb jij behoefte om te weten waar je staat. Wat je kwaliteiten zijn en op welke onderdelen je jezelf verder kunt ontwikkelen. 

Persoonlijk APK-tje

Persoonlijk APK-tje

Locaties: Naarden, Online
Aantal dagen: 1
Deelnameprijs: € 595,-
Lees meer

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Wil je aan het roer staan van je eigen leven? Het beste uit jezelf naar boven halen? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe je deze optimaal tot hun recht kunt laten komen?...

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Volgende startdatum: 28 juli
Locatie: Naarden
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.295,-
Lees meer

Effectief Beïnvloeden

Tijdens gesprekken en discussies willen wij graag dat onze belangen en punten goed naar voren komen. De manier waarop wij dit doen wil nog wel eens verschillen. De één zoekt een meer aanvallende houding, de...

Effectief Beïnvloeden

Effectief Beïnvloeden

Volgende startdatum: 22 juni
Locatie: 31 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Effectief Communiceren in 4 maanden

Bewust communiceren is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Het is een essentieel onderdeel bij het opbouwen en onderhouden van je relaties. Het geeft je de mogelijkheid om op een duidelijke en heldere manier je...

Effectief Communiceren in 4 maanden

Effectief Communiceren in 4 maanden

Volgende startdatum: 14 juli
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer