088 - 200 8800 Open/sluit menu

Praktische informatie

Doorlooptijd

2 dagen met een tussenliggende periode van 2 weken.

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 8.

Locaties

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht

Deelnameprijs

€ 995,-

Inleiding

Niets uit handen kunnen geven? Alles willen controleren en verbeteren? Stiekem geloven dat je al het werk het beste zelf kunt doen omdat het anders niet goed gebeurt? Nooit je werk afkrijgen in de beschikbare tijd? Bang zijn dat het niet goed genoeg is en nooit tevreden? Niet beginnen aan dingen als je niet zeker weet of je zult slagen? Niet makkelijk uit je comfortzone stappen? Oftewel, ben je een perfectionist en heb je daar eigenlijk best vaak last van? Daar gaan we in deze training wat aan doen!

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

De training “Perfectionisme versus Optimalisme” is bestemd voor eenieder die merkt dat zijn of haar perfectionisme het optimaal presteren belemmert.

Resultaat

Na deze training weet je hoe het optimalisme verandering kan bieden in je leven. Je hebt geleerd hoe je je tijd anders kunt indelen en je hebt geoefend dit in praktijk toe te passen. Daarnaast heb je meer inzicht in de onderliggende redenen van je perfectionisme en weet je wat je wilt behouden, wat je wilt loslaten en wat je moet toevoegen om optimaler in het leven te staan.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

 • Het creëren van een helder zelfbeeld; hoe belemmert je perfectionisme je en op welke gebieden kun je hierin groeien?
 • Pas de ontwikkelformule toe op je perfectionisme: wat wil je behouden, wat moet je loslaten en wat kun je toevoegen?
 • Wat kan het optimalisme toevoegen aan je leven?
 • Hoe reken je af met stressklachten die veroorzaakt worden door je perfectionisme?
 • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 2

09:30 Start training

 • Welke hardnekkige overtuigingen en irreële gedachten heb je en op welke wijze beïnvloeden ze je leven?
 • Hoe bespaar je tijd met de 80/20 regel en bereik je je doelen gemakkelijker?
 • Verhoog je eigenwaarde door de juiste doelen te stellen. Wanneer is goed goed genoeg?
 • Wat zijn de kernkwaliteiten van je perfectionisme?
 • Voor na de training; het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

17:00 Einde training

Benieuwd hoe wij het programma volledig laten aansluiten op je leerbehoefte? Bel 088 - 200 8800

Werkwijze

Stap 1. De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een schriftelijke en/of telefonische intake. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2. De training

De tweedaagse training “Perfectionisme versus Optimalisme” wordt verspreid over een periode van twee weken gegeven. Het trainingsprogramma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. De training wordt gegeven door een ervaren gedrags- en communicatietrainer.

Stap 3. Het support-programma

YEARTH Academy biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot de MyEARTH™ Portal, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Ervaringen

Sluit

Niet te vergelijken!

Sinds 7 jaar ben ik werkzaam in een groeiende salesorganisatie. Als salesmanager heb ik tientallen teams aangestuurd, honderden verkopers getraind en tienduizenden producten en diensten verkocht. Gedurende die periode heb ik een enorme hoeveelheid aan interne en externe management trainingen mogen volgen. Het verschil tussen al deze trainingen en de training van YEARTH Academy?

Goede trainers houden een spiegel voor, maar Erik van Gend maakt liever gebruik van een spreekwoordelijke camera. Hij maakt een objectieve en eerlijke documentaire van de trainee. Door middel van een zeer scherpe observatie en to-the-point feedback, kom ik tot inzichten die ik nooit eerder gezien had. De oude management theorieën zul je binnen de muren van YEARTH niet vinden. Alle theorieën zijn onderbouwd door de meest recente onderzoeken. Belangrijker; de theorie is direct toepasbaar in de praktijk met duidelijke resultaten als gevolg. De trainingsmodule ‘High Impact Leadership’ heeft mij geïnspireerd om mij de komende jaren verder te ontwikkelen tot een effectievere en verbindende manager.

De training van YEARTH Academy stelt mij in staat om het potentieel van ons team optimaal te benutten. Hartelijk dank voor de warme gastvrijheid en geweldige ervaring!

Maarten van der Walle, Salesmanager Granton Marketing Sales Force

Sluit

Uiterst inspirerend!

Professioneel, inspirerend, bijzonder waardevol, met en van elkaar leren, kleine groep, top trainer, korte lijnen en een transparante communicatie… dat is wat mij betreft een training via YEARTH in een notedop.

Daar waar je comfortzone ophoudt is de plek waar groei plaatsvindt. Tijdens de training heb ik ontdekt wat een verrijking het geeft als je eens een stapje doet buiten de zone die zo heerlijk comfortabel voelt. Diep van binnen wist ik veel dingen al, maar blijkbaar had ik toch anderen nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. En dat is gelukt, met ondersteuning van een geweldige coach en een fijne groep. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de training. Dus, gewoon doen!

Esther Hoekveld, medewerker service team Ergo Optima

Sluit

Persoonlijk

Door een zorgvuldige samenstelling van deelnemers, kwam er een dynamiek op gang waardoor de groep boven zichzelf leek uit te stijgen. De leerdoelen waren zo goed op elkaar afgestemd, dat de training heel persoonlijk werd, ook door het meeluisteren naar analyses van anderen.  De trainer gaf ons nauwgezet de juiste handvatten om stress in je dagelijkse functioneren de baas te blijven en situaties niet via een vaste programmering te beoordelen.

Deze aanpak is voor mij goud waard gebleken: Op mijn werk krijg ik meer gedaan dan voorheen. Als ik vrij ben, ben ik met andere dingen dan het werk bezig. Vroeger was ik vaak ook in gedachten ergens anders, of vloog ik van taak naar taak. Dit werkte uitputtend. Ik doe nu dingen omdat ik ze wil doen, met veel meer energie.

Ariane van Meerlant, Sales

Sluit

Confronterend!

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

 

Sluit

Helder inzicht!

Tijdens de training weet de trainer op een duidelijke manier inzichtelijk te maken hoe je gesprekken kunt sturen, zodat beide partijen er als winnaar uitkomen.

Verder heeft de open en eerlijke feedback mij een beter inzicht gegeven in mijn manier van communiceren waar ik gelijk mee verder kan.

Paul Buis, Rovin

Sluit

Confronterend

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

Sluit

Betrouwbaar en effectief

YEARTH ondersteunt onze organisatie al jaren bij verschillende vraagstukken. Ik ervaar de persoonlijke aanpak en het oprechte advies als zeer prettig.

Erika Swijnenburg – Vermeer, eigenaar Buitenplaats Sparrendal en Buitenplaats Amerongen

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Authentiek, professioneel en persoonlijk

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij YEARTH Academy. Wat YEARTH bijzonder maakt is de mooie balans tussen theorie, trainer, deelnemers en jezelf. Want van allemaal kun je leren en die ruimte wordt geboden. Ik ervaar dit als een zeer doeltreffende en prettige manier van leren en ontwikkelen.

Bij YEARTH Academy ga je naar de kern en krijg je de echte inzichten die je nodig hebt om in je dagelijks werk/leven succesvoller te zijn. Waardevolle kennis waar je veel mee kan bereiken. En je hebt er niet alleen zelf profijt van maar ook je omgeving!

Kirstin Stalman – Lentz, Risicomanagement en Projectmanagement Provincie Zuid-Holland

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Ik had vooraf niet verwacht dat ik in 2 dagen zo'n verandering door zou maken. Chapeau voor de trainer!

Marja ten Brink

Ook mijn omgeving merkt dat ik een training heb gevolgd, ik krijg heel veel positieve reacties. Zowel op mijn werk als prive.

Carla

Heeft nog meer gebracht dan ik had verwacht of gehoopt. De training gaat dieper dan ik had verwacht en is daardoor in de breedte vaak toepasbaar.

Nico van Vlimmeren, Sticting R&B Wonen

Hele waardevolle, interessante en leuke training is waarbij je het geleerde heel goed kunt toepassen in de praktijk. Voortdurend is er ingegaan op de behoeftes van de groep.

Anna Rixt de Boer

De trainer heeft veel losgeschud en richting gegeven. Vooral de toespitsing op de persoon vind ik heel goed.

Jerzy Frigge, Grafisch Lyceum Rotterdam

Een unieke ervaring doordat er vooral op het individu wordt ingezoomd. Zowel je sterke eigenschappen en competenties als je valkuilen worden duidelijk. Ik heb deze training ervaren als een mooi cadeau van mijn werkgever.

Johan Hoekstra

De trainer heeft veel kennis en ervaring. Doordat hij iemand zo snel kan analyseren kan hij ook op de persoon gericht te werk gaan en zo specifieke punten behandelen.

Jeroen de Jonge

De training is een echte aanrader om je bewust te maken van je eigen mogelijkheden en knelpunten.

Anoniem

Deze training heeft mij echt veranderd! De trainer was enorm geïnteresseerd en stemde alles goed af met de groep.

Geert Douw

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locaties gehouden:

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht

 • 12 en 26 maart 2018
 • 3 en 17 april 2018
 • 3 en 17 mei 2018
 • 16 en 30 mei 2018
 • 7 en 21 juni 2018
 • 4 en 18 juli 2018
 • 27 augustus en 10 september 2018
 • 20 september en 4 oktober 2018
 • 9 en 23 oktober 2018
 • 16 en 30 oktober 2018

Kosten

Deelnameprijs € 995,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, syllabus, trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch, een officieel YEARTH certificaat en het support-programma. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie 088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier kun je geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Deze optie is twee weken geldig en verloopt na deze periode automatisch en kosteloos. Een van onze adviseurs zal binnen enkele dagen contact met je opnemen om je optie te bespreken. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800. Wij adviseren je graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit de training haalt!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Factuurgegevens

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na je inschrijving ontvang je direct een e-mail van jouw persoonlijke trainingsassistente met de door jou ingevulde gegevens en uitleg over het verdere verloop van het trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Anderen bekeken ook

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Volgende startdatum: 15 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.395,-
Lees meer

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Volgende startdatum: 28 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Effectief Communiceren

Effectief Communiceren

Volgende startdatum: 12 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Timemanagement

Timemanagement

Volgende startdatum: 15 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer