088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Bekijk onze inspirerende programma’s van de YEARTH Summerschool!

Praktische informatie

Doorlooptijd

Een ontwikkelsessie van 3 uur.

Tijden

In overleg te bepalen.

Aantal deelnemers

Individueel.

Locaties

Naarden, Online

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 595,-

Inleiding

De zomerperiode is dé ideale tijd om actief aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Even ‘uitzoomen’ van werk en ‘inzoomen’ op je eigen leerdoelen, ambities en ontwikkelpunten. Heb je behoefte om te weten waar je staat? Wil je er achter komen wat je kwaliteiten zijn en op welke onderdelen je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dit “Persoonlijke APK-tje” biedt je hiervoor de perfecte gelegenheid. Juist in deze enerverende periode merken we dat veel mensen behoefte hebben om zichzelf verder te ontwikkelen en niet stil te willen staan. Tijd voor een doelgerichte ‘onderhoudsbeurt’ dus!

De deelnameprijs is een aanbieding die uitsluitend geldig is in de maanden juli en augustus 2021.

Data plannen we graag in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Iets voor jou

Dit “Persoonlijke APK-tje” is voor diegenen die op korte termijn inzicht willen krijgen in hun talenten en kwaliteiten. Vraag vrijblijvend informatie op of schrijf je direct in; er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Ben je benieuwd of dit Persoonlijk APK-tje bij je past? Plan een gratis gesprek met een Learning Consultant!

Programma

Het programma van jouw “Persoonlijke APK-tje” ziet er als volgt uit:

 • Je start met een Talent Development test.
 • Vervolgens ontvang je een uitgebreide rapportage waarin je kwaliteiten en eventuele ontwikkelpunten zijn opgenomen.
 • Aansluitend vindt er een coachingssessie plaats waarin er een concreet ontwikkeladvies wordt besproken.
 • Als je zin hebt, kun je na de sessie blijven hangen in onze YEARTH Campus. Je mag namelijk gebruik maken van de YEARTH Gym of mee lunchen in onze binnentuin.

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

Stap 1. Je test

Jouw “Persoonlijk APK-tje” start met een Talent Development test om inzicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten.

Stap 2. Je coachingssessie

Tijdens de coachingssessie bespreek je samen met jouw coach de uitkomsten van de test en komen jullie gezamenlijk tot praktische actiepunten.

Stap 3. Je APK-tje

Naast de praktische actiepunten, ontvang je een persoonlijk ontwikkeladvies om jouw APK-tje direct in de praktijk te brengen middels een passend vervolg. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op via 088 – 200 8800.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Onze coaches beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring en hebben een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen. Een YEARTH coach kenmerkt zich door de aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes en een focus op samen het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Ervaringen

Sluit

Zeer leerzaam!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik ben mij van veel zaken bewuster geworden en weet hier op een specifieke manier op in te spelen. Het geleerde is voor mij een dagelijkse toevoeging geworden en heeft mijn inzichten en vaardigheden versterkt. Een goede training, goede verzorging en directe toepasbaarheid naar de praktijk.

Amber Moens, IA Sourcing Consultant

Sluit

Sterke onderbouwing

Ik ben de training gaan volgen, omdat ik in mijn dagelijks leven tegen een aantal zaken aanliep. Wat mij heeft aangesproken is dat er een sterke theoretische onderbouwing is, waardoor ik stof makkelijk heb kunnen linken aan mijn eigen casuïstiek en eenvoudig heb kunnen toepassen in de praktijk.

Het heeft direct invloed gehad op hetgeen dat voor mij belangrijk is en waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Ik heb een helder beeld verkregen van hoe ik zelf opereer en hoe ik overkom op anderen.

Hans Opmeer, Eigenaar STERKADO

Sluit

Een grote toegevoegde waarde

Een zeer reflectieve training, waarbij je krachten en ontwikkelpunten helder worden. In de training wordt gewerkt met duidelijke modellen en praktische werkvormen die het makkelijk toepasbaar maken. Een grote toegevoegde waarde is dat je leert te objectiveren. Zaken die ik nu intuïtief ervaar weet ik uit te leggen en anderen in mee te nemen. YEARTH Academy is vriendelijk, flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden en alles ziet er super strak uit.

Floor Vos, Business Developer

Sluit

Een andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Direct toepasbaar

Ik heb de training Professioneel Accountmanagement van YEARTH Academy gevolgd. Een training met een goede structuur en een zeer persoonlijke aanpak vanuit de trainer. Wat mij heeft aangesproken, is dat de theorie wordt behandeld op basis van mijn persoonlijke casuïstiek. Geen droge inhoud, maar echt toegepast op hetgeen waar ik te maken mee krijg binnen de business. Ik ben beter in staat om gesprekstechnieken toe te passen die voor een optimaal rendement zorgen. Als je slagen wilt maken in je carrière en zorg wilt dragen voor een betere conversie, dan is dit de training die je wilt volgen!

Quinten Lookamp, Sales Development Representative

Sluit

Andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Concrete handvatten

Dit is een zeer uitgebreide management training, waarbij veel aspecten van leiderschap aan bod komen. De trainer maakt het gemakkelijk om het in de praktijk toe te passen door met concrete handvatten te werken die ik goed in mijn huidige werk terug kan laten komen.

Edith Eskens, Manager Ontwikkeling & Ondersteuning

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Persoonlijk en hands-on

Een YEARTH Academy training is zeer persoonlijk en hands-on. Geen gecompliceerde opzet, maar een toepasbare training die het makkelijk maakt om direct praktisch mee aan de slag te gaan. Ik zou de training daarom absoluut aanraden aan anderen.

Rémy van den Berg, Salesmanager

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Ik wilde graag assertiever worden en coaching leek me daar een goed middel voor. Het heeft echt gewerkt, zowel in mijn prive als zakelijke omgeving krijg ik heel veel positieve reacties, ik zit beter in mijn vel en heb veel meer energie. Bedankt!

Marjolein Hoeksema

Uitstekende coaching om jezelf, je kwaliteiten en uitdagingen beter in kaart te brengen. Op deze manier ben ik tot betere prestaties gekomen en ben ik effectiever geworden.

Wim ten Have

Wat mij gedurende het coachingstraject het meeste heeft aangesproken is de doelgerichte, inspirerende en motiverende insteek. Een absolute aanrader om zaken objectiever te beoordelen.

Robin Viegra

Plaats & data

Jouw “Persoonlijk APK-tje” vindt plaats op de YEARTH Campus in Naarden of online.

Data plannen we graag in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Naarden, Online

Kosten

Deelnameprijs € 595,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: Talent Development test, rapportage, coachingssessie en ontwikkeladvies. Exclusief BTW. Bij vragen neem contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3
 • Kan je fysieke training niet doorgaan? Dan verplaatsen we deze kosteloos naar een datum die jou schikt.

Anderen bekeken ook

Masterclass: Future-Proof Mindset

Voorbereid het nieuwe normaal tegemoet gaan. Daarin is je mindset allesbepalend!

Masterclass: Future-Proof Mindset

Masterclass: Future-Proof Mindset

Volgende startdatum: 27 juli
Locatie: Naarden
Aantal dagen: 1
Deelnameprijs: € 595,-
Lees meer

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Wil je aan het roer staan van je eigen leven? Het beste uit jezelf naar boven halen? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe je deze optimaal tot hun recht kunt laten komen?...

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Bootcamp: Persoonlijk Leiderschap in 3 dagen

Volgende startdatum: 28 juli
Locatie: Naarden
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.295,-
Lees meer

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Tijdens gesprekken en discussies willen wij graag dat onze belangen en punten goed naar voren komen. De manier waarop wij dit doen wil nog wel eens verschillen. De één zoekt een meer aanvallende houding, de...

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Volgende startdatum: 13 juli
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal...

Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

Volgende startdatum: 13 juli
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer