088 - 200 8800 Open/sluit menu

Praktische informatie

Doorlooptijd

2 dagen met een tussenliggende periode van 2 weken.

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 12.

Locaties

Amsterdam, Baarn, Utrecht

Deelnameprijs

€ 995,-

Inleiding

Wil je bij het afgaan van de wekker energiek en opgewekt het bed uit springen? Je energieniveau verhogen? Optimaal omgaan met je energiebalans? Bewuster kunnen omgaan met stress en leren hoe je goede voeding, slaap en rust kunt combineren? Leer in deze tweedaagse training “Prestatie Optimalisatie” van oud topschaatser en Olympisch gouden medaillewinnaar Jochem Uytdehaage hoe je bewuster en energieker kunt functioneren. Een uiterst interactieve en boeiende training die je inzichten, tools en mogelijkheden biedt om het optimale rendement uit jezelf te halen.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

De training “Prestatie Optimalisatie” is bestemd voor eenieder die inzicht en controle wil op zijn eigen energie in het leven.

Resultaat

Na deze training heb je geleerd hoe je bewuster omgaat met je energiebalans. Je leert wat er voor nodig is om een energieker leven te leiden. Je hebt een helder inzicht gekregen in waar je persoonlijke energielekken liggen en hoe je deze weer kunt dichten. Je leert wat stress voor jou betekent en hoe je bewust omgaat met stress. Ook krijg je inzicht in je biologische klok en welk effect dit heeft op je energieniveau en hormoonhuishouding. Je krijgt inzicht in het belang van rust en slaap en de noodzaak van goede voeding. Dit alles om uiteindelijk jouw prestaties op de lange termijn te optimaliseren.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

 • Introductie in persoonlijk energie management; lessen uit 20 jaar topsport.
 • Wat geeft energie en wat kost energie?
 • Waar zitten mij energielekken?
 • De ideale, persoonlijke dagindeling.
 • Slaap!
 • Voeding; de basics.
 • SMART Actions.
 • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 2

09:30 Start training

 • Terugblik dag 1: Wat hebben wij aangepast?
 • Terugblik naar de slaap – Sleep Cycle App.
 • Stress en de werking van stress op lichaam en geest.
 • Heart Rate Variability.
 • Het grote belang van bewegen.
 • Aandacht richten en het nut van focussen.
 • Stress; experience.
 • Take-aways.
 • Voor na de training; het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

17:00 Einde training

Benieuwd hoe wij het programma volledig laten aansluiten op je leerbehoefte? Bel 088 - 200 8800

Werkwijze

Stap 1. De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een schriftelijke en/of telefonische intake. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2. De training

Het tweedaagse trainingsprogramma “Prestatie Optimalisatie” kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. Tussen de trainingsdagen door werk je opdrachten uit, welke in vervolgsessies teruggekoppeld worden. De training wordt gegeven door Jochem Uytdehaage, oud-topschaatser en gouden medaille winnaar tijdens de Olympische Winterspelen.

Stap 3. Het support-programma

YEARTH Academy biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot de MyEARTH™ Portal, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Sluit

Niet te vergelijken!

Sinds 7 jaar ben ik werkzaam in een groeiende salesorganisatie. Als salesmanager heb ik tientallen teams aangestuurd, honderden verkopers getraind en tienduizenden producten en diensten verkocht. Gedurende die periode heb ik een enorme hoeveelheid aan interne en externe management trainingen mogen volgen. Het verschil tussen al deze trainingen en de training van YEARTH Academy?

Goede trainers houden een spiegel voor, maar Erik van Gend maakt liever gebruik van een spreekwoordelijke camera. Hij maakt een objectieve en eerlijke documentaire van de trainee. Door middel van een zeer scherpe observatie en to-the-point feedback, kom ik tot inzichten die ik nooit eerder gezien had. De oude management theorieën zul je binnen de muren van YEARTH niet vinden. Alle theorieën zijn onderbouwd door de meest recente onderzoeken. Belangrijker; de theorie is direct toepasbaar in de praktijk met duidelijke resultaten als gevolg. De trainingsmodule ‘High Impact Leadership’ heeft mij geïnspireerd om mij de komende jaren verder te ontwikkelen tot een effectievere en verbindende manager.

De training van YEARTH Academy stelt mij in staat om het potentieel van ons team optimaal te benutten. Hartelijk dank voor de warme gastvrijheid en geweldige ervaring!

Maarten van der Walle, Salesmanager Granton Marketing Sales Force

Sluit

Uiterst inspirerend!

Professioneel, inspirerend, bijzonder waardevol, met en van elkaar leren, kleine groep, top trainer, korte lijnen en een transparante communicatie… dat is wat mij betreft een training via YEARTH in een notedop.

Daar waar je comfortzone ophoudt is de plek waar groei plaatsvindt. Tijdens de training heb ik ontdekt wat een verrijking het geeft als je eens een stapje doet buiten de zone die zo heerlijk comfortabel voelt. Diep van binnen wist ik veel dingen al, maar blijkbaar had ik toch anderen nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. En dat is gelukt, met ondersteuning van een geweldige coach en een fijne groep. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de training. Dus, gewoon doen!

Esther Hoekveld, medewerker service team Ergo Optima

Sluit

Persoonlijk

Door een zorgvuldige samenstelling van deelnemers, kwam er een dynamiek op gang waardoor de groep boven zichzelf leek uit te stijgen. De leerdoelen waren zo goed op elkaar afgestemd, dat de training heel persoonlijk werd, ook door het meeluisteren naar analyses van anderen.  De trainer gaf ons nauwgezet de juiste handvatten om stress in je dagelijkse functioneren de baas te blijven en situaties niet via een vaste programmering te beoordelen.

Deze aanpak is voor mij goud waard gebleken: Op mijn werk krijg ik meer gedaan dan voorheen. Als ik vrij ben, ben ik met andere dingen dan het werk bezig. Vroeger was ik vaak ook in gedachten ergens anders, of vloog ik van taak naar taak. Dit werkte uitputtend. Ik doe nu dingen omdat ik ze wil doen, met veel meer energie.

Ariane van Meerlant, Sales

Sluit

Confronterend!

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

 

Sluit

Helder inzicht!

Tijdens de training weet de trainer op een duidelijke manier inzichtelijk te maken hoe je gesprekken kunt sturen, zodat beide partijen er als winnaar uitkomen.

Verder heeft de open en eerlijke feedback mij een beter inzicht gegeven in mijn manier van communiceren waar ik gelijk mee verder kan.

Paul Buis, Rovin

Sluit

Confronterend

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

Sluit

Betrouwbaar en effectief

YEARTH ondersteunt onze organisatie al jaren bij verschillende vraagstukken. Ik ervaar de persoonlijke aanpak en het oprechte advies als zeer prettig.

Erika Swijnenburg – Vermeer, eigenaar Buitenplaats Sparrendal en Buitenplaats Amerongen

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Authentiek, professioneel en persoonlijk

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij YEARTH Academy. Wat YEARTH bijzonder maakt is de mooie balans tussen theorie, trainer, deelnemers en jezelf. Want van allemaal kun je leren en die ruimte wordt geboden. Ik ervaar dit als een zeer doeltreffende en prettige manier van leren en ontwikkelen.

Bij YEARTH Academy ga je naar de kern en krijg je de echte inzichten die je nodig hebt om in je dagelijks werk/leven succesvoller te zijn. Waardevolle kennis waar je veel mee kan bereiken. En je hebt er niet alleen zelf profijt van maar ook je omgeving!

Kirstin Stalman – Lentz, Risicomanagement en Projectmanagement Provincie Zuid-Holland

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Aanrader! Wat mij het meest heeft aangesproken is de kleine groep en de goede begeleiding. Heel tevreden, top trainster!

Dunja Meijs

Inspirerend, doortastend en uitdagend. Je wordt bewust van je eigen gedrag. Inspirerende trainer!

Chantal Rademakers, Eneco

Ik kan dit iedereen aanraden, gezondheid is tenslotte allesbepalend. Had dit vele jaren eerder moeten doen!

Anoniem

Je krijgt meer inzicht in je gedrag en je wordt gestimuleerd na te denken over hoe je anders kunt omgaan met situaties.

Erik Nauta

Ik heb veel aan de training gehad qua bewustwording. De trainer heeft me bewust gemaakt van mijn eigen gedrag en ik heb geleerd kritischer naar mezelf te kijken.

Paul van der Poel

Voor het eerst een training meegemaakt die echt naar de persoon kijkt. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je verder kunt ontwikkelen, in plaats van te voldoen aan een stramien.

Suzie de Haan

En absolute aanrader als je al een tijdje op zoek bent naar een manier waarop je alles uit jezelf kunt halen. Het heeft mij een enorme duw in de goede richting gegeven! Ook buiten het bedrijfsleven is deze training erg waardevol.

Anoniem

Vooral doen en vooral bij deze trainer! De trainer is erg charismatisch. De twee dagen vlogen voorbij.

Bob Soute

Ik heb veel inzichten gekregen die ik zelf niet had kunnen bedenken, terwijl deze inzichten zo dicht bij mezelf liggen. Echt een aanrader!

Elsemieke Rooms

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locaties gehouden:

Amsterdam, Baarn, Utrecht

 • 13 en 27 maart 2018
 • 4 en 18 april 2018
 • 1 en 15 mei 2018
 • 17 en 31 mei 2018
 • 8 en 22 juni 2018
 • 2 en 16 juli 2018
 • 28 augustus en 11 september 2018
 • 19 september en 3 oktober 2018
 • 9 en 30 oktober 2018
 • 15 en 29 oktober 2018

Kosten

Deelnameprijs € 995,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, syllabus, trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch, een officieel YEARTH certificaat en het support-programma. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie 088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier kun je geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Deze optie is twee weken geldig en verloopt na deze periode automatisch en kosteloos. Een van onze adviseurs zal binnen enkele dagen contact met je opnemen om je optie te bespreken. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800. Wij adviseren je graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit de training haalt!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Factuurgegevens

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na je inschrijving ontvang je direct een e-mail van jouw persoonlijke trainingsassistente met de door jou ingevulde gegevens en uitleg over het verdere verloop van het trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Anderen bekeken ook

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Volgende startdatum: 28 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Volgende startdatum: 15 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.395,-
Lees meer

De Kunst van het Kiezen

De Kunst van het Kiezen

Volgende startdatum: 13 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Emotionele Intelligentie

Emotionele Intelligentie

Volgende startdatum: 12 maart
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer