088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Praktische informatie

Doorlooptijd

3-uur durende sessie.

Tijden

Van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 100.

Locaties

Naarden

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 595,-

Inleiding

In dit unieke interactieve seminar gaan wij in op de verschillen tussen mannen en vrouwen tijdens bijeenkomsten, besluitvormingsprocessen en onderhandelingen. Onder begeleiding van twee ervaren sprekers delen mannen en vrouwen hun ervaringen en stellingen vanuit de dagelijkse praktijk. Een seminar die je naast de nodige eyeopeners een middag vol hilariteit zal brengen.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Dit boeiende seminar is voor eenieder die meer wil weten over de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen mannen en vrouwen.

5 redenen waarom je dit seminar niet wilt missen…

In 180 minuten heb je alle relevantie kennis op dit gebied tot je genomen.
Direct toe te passen binnen je dagelijkse omgeving.
Hoge interactie, inspiratie gegarandeerd.
De perfecte netwerkgelegenheid.
Hier gaat over gepraat worden, maar je was er als eerste bij.

Programma

14:30 uur

 • Ontvangst; Registratie met koffie/ thee.

15:00 uur

 • Introductie seminar ‘The Battle of the Sexes’.
 • The Battle – De 7 belangrijkste verschillen tussen vrouwen en mannen.
 • Het mannelijke brein vs. het vrouwelijke brein.
 • De dagelijkse praktijk – Hoe vrouwen en mannen functioneren en communiceren.
 • De verschillen, de overeenkomsten, de mogelijkheden.
 • The battle continues – Wat je moet weten…

18:00 uur

 • Afsluiting seminar, borrel, gelegenheid tot netwerken.

Onder begeleiding van…

Erik van Gend

Erik is zowel in binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker, trainer en coach. Kenmerkend voor Erik is de manier waarop hij telkens weer mensen en situaties in een kort tijdsbestek feilloos weet te doorgronden. Deelnemers benoemen zijn karakteristieke visie en vernieuwende werkwijze als sterkste punten. Primaire gedragingen van mensen is waar Erik zich verder in heeft gespecialiseerd. Als oprichter van YEARTH Academy beschikt hij over een jarenlange ervaring en weet hij zijn kennis op een luchtige manier over te brengen. Hij is wars van protocollen en brengt mensen en situaties terug naar de basis.

 

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

De verschillen tussen man en vrouw zijn voor een groot deel biologisch en mentaal bepaald. In dit seminar maken we aan de hand van dagelijkse voorvallen, psychologische analyses en wetenschappelijke onderbouwingen helder wat mannen en vrouwen doet onderscheiden. Maar ook wat ons bindt, waar kansen liggen, en wat je nog niet wist, maar altijd al wilde weten…

Heb je altijd al willen weten…

 • Hoe mannen en vrouwen anders denken tijdens besluitvormingsprocessen?
 • Welke prioriteiten vrouwen en mannen kiezen tijdens een overleg?
 • Hoe mannen en vrouwen omgaan met weerstanden en tegenslagen?
 • Hoe je optimaal kunt onderhandelen en samenwerken met de andere sekse?

Maar ook waarom…

 • Mannen meer risico’s durven te nemen wanneer zij onder druk staan?
 • Vrouwen beter in staat zijn gebruik te maken van de intelligentie van een team als geheel?
 • Mannen minder gevoelig zijn voor negatieve emoties en stress?
 • Vrouwen zich, zowel verbaal als non-verbaal, beter kunnen uitdrukken?
 • Mannen grotere hersenen hebben, maar vrouwen hun hersenen effectiever gebruiken?

Ervaringen

Sluit

Zeer leerzaam!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik ben mij van veel zaken bewuster geworden en weet hier op een specifieke manier op in te spelen. Het geleerde is voor mij een dagelijkse toevoeging geworden en heeft mijn inzichten en vaardigheden versterkt. Een goede training, goede verzorging en directe toepasbaarheid naar de praktijk.

Amber Moens, IA Sourcing Consultant

Sluit

Sterke onderbouwing

Ik ben de training gaan volgen, omdat ik in mijn dagelijks leven tegen een aantal zaken aanliep. Wat mij heeft aangesproken is dat er een sterke theoretische onderbouwing is, waardoor ik stof makkelijk heb kunnen linken aan mijn eigen casuïstiek en eenvoudig heb kunnen toepassen in de praktijk.

Het heeft direct invloed gehad op hetgeen dat voor mij belangrijk is en waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Ik heb een helder beeld verkregen van hoe ik zelf opereer en hoe ik overkom op anderen.

Hans Opmeer, Eigenaar STERKADO

Sluit

Een grote toegevoegde waarde

Een zeer reflectieve training, waarbij je krachten en ontwikkelpunten helder worden. In de training wordt gewerkt met duidelijke modellen en praktische werkvormen die het makkelijk toepasbaar maken. Een grote toegevoegde waarde is dat je leert te objectiveren. Zaken die ik nu intuïtief ervaar weet ik uit te leggen en anderen in mee te nemen. YEARTH Academy is vriendelijk, flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden en alles ziet er super strak uit.

Floor Vos, Business Developer

Sluit

Een andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Direct toepasbaar

Ik heb de training Professioneel Accountmanagement van YEARTH Academy gevolgd. Een training met een goede structuur en een zeer persoonlijke aanpak vanuit de trainer. Wat mij heeft aangesproken, is dat de theorie wordt behandeld op basis van mijn persoonlijke casuïstiek. Geen droge inhoud, maar echt toegepast op hetgeen waar ik te maken mee krijg binnen de business. Ik ben beter in staat om gesprekstechnieken toe te passen die voor een optimaal rendement zorgen. Als je slagen wilt maken in je carrière en zorg wilt dragen voor een betere conversie, dan is dit de training die je wilt volgen!

Quinten Lookamp, Sales Development Representative

Sluit

Andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Concrete handvatten

Dit is een zeer uitgebreide management training, waarbij veel aspecten van leiderschap aan bod komen. De trainer maakt het gemakkelijk om het in de praktijk toe te passen door met concrete handvatten te werken die ik goed in mijn huidige werk terug kan laten komen.

Edith Eskens, Manager Ontwikkeling & Ondersteuning

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Persoonlijk en hands-on

Een YEARTH Academy training is zeer persoonlijk en hands-on. Geen gecompliceerde opzet, maar een toepasbare training die het makkelijk maakt om direct praktisch mee aan de slag te gaan. Ik zou de training daarom absoluut aanraden aan anderen.

Rémy van den Berg, Salesmanager

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Ik heb bijzonder veel opgestoken. De opzet van dit seminar is uiters enerverend en uitdagend, kan het iedereen aanbevelen!

Janneke Kruisherder

De theorie was helder en werd op zeer enthousiaste en inspirerende wijze overgebracht. En vooral een uitdagend en inspirerend seminar.

Marieke Graafsma

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locaties gehouden:

Naarden

Kosten

Deelnameprijs € 595,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: syllabus, koffie/thee en aperitief. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan;

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3

Anderen bekeken ook

Persoonlijke Effectiviteit

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Deze 3-daagse...

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Volgende startdatum: 27 augustus
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.395,-
Lees meer

Perfectionisme 2.0

Perfectionisme is een term die veelal gepaard gaat met succes, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. De gemiddelde perfectionist wil het beste uit zichzelf halen. Goed wordt hierbij echter nogal eens verward met nooit goed genoeg. De perfectionist...

Perfectionisme 2.0

Perfectionisme 2.0

Volgende startdatum: 18 augustus
Locatie: 14 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 695,-
Lees meer

Emotionele Intelligentie

Het onderscheidende vermogen tussen professionals ligt niet zozeer in de cognitieve intelligentie (IQ), maar in hun emotionele intelligentie (EQ). In deze unieke en inspirerende training ga je, onder begeleiding van een ervaren gedragsspecialist, in op...

Emotionele Intelligentie

Emotionele Intelligentie

Volgende startdatum: 18 augustus
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Effectief Communiceren

Word een sterke gesprekspartner.

Effectief Communiceren

Effectief Communiceren

Volgende startdatum: 17 augustus
Locatie: 31 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer