088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Praktische informatie

Doorlooptijd

3-uur durende sessie.

Tijden

Van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 100.

Locaties

Naarden

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 595,-

Inleiding

In dit unieke interactieve seminar gaan wij in op de verschillen tussen mannen en vrouwen tijdens bijeenkomsten, besluitvormingsprocessen en onderhandelingen. Onder begeleiding van twee ervaren sprekers delen mannen en vrouwen hun ervaringen en stellingen vanuit de dagelijkse praktijk. Een seminar die je naast de nodige eyeopeners een middag vol hilariteit zal brengen.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Dit boeiende seminar is voor eenieder die meer wil weten over de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen mannen en vrouwen.

5 redenen waarom je dit seminar niet wilt missen…

In 180 minuten heb je alle relevantie kennis op dit gebied tot je genomen.
Direct toe te passen binnen je dagelijkse omgeving.
Hoge interactie, inspiratie gegarandeerd.
De perfecte netwerkgelegenheid.
Hier gaat over gepraat worden, maar je was er als eerste bij.

Programma

14:30 uur

 • Ontvangst; Registratie met koffie/ thee.

15:00 uur

 • Introductie seminar ‘The Battle of the Sexes’.
 • The Battle – De 7 belangrijkste verschillen tussen vrouwen en mannen.
 • Het mannelijke brein vs. het vrouwelijke brein.
 • De dagelijkse praktijk – Hoe vrouwen en mannen functioneren en communiceren.
 • De verschillen, de overeenkomsten, de mogelijkheden.
 • The battle continues – Wat je moet weten…

18:00 uur

 • Afsluiting seminar, borrel, gelegenheid tot netwerken.

Onder begeleiding van…

Erik van Gend

Erik is zowel in binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker, trainer en coach. Kenmerkend voor Erik is de manier waarop hij telkens weer mensen en situaties in een kort tijdsbestek feilloos weet te doorgronden. Deelnemers benoemen zijn karakteristieke visie en vernieuwende werkwijze als sterkste punten. Primaire gedragingen van mensen is waar Erik zich verder in heeft gespecialiseerd. Als oprichter van YEARTH Academy beschikt hij over een jarenlange ervaring en weet hij zijn kennis op een luchtige manier over te brengen. Hij is wars van protocollen en brengt mensen en situaties terug naar de basis.

 

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

De verschillen tussen man en vrouw zijn voor een groot deel biologisch en mentaal bepaald. In dit seminar maken we aan de hand van dagelijkse voorvallen, psychologische analyses en wetenschappelijke onderbouwingen helder wat mannen en vrouwen doet onderscheiden. Maar ook wat ons bindt, waar kansen liggen, en wat je nog niet wist, maar altijd al wilde weten…

Heb je altijd al willen weten…

 • Hoe mannen en vrouwen anders denken tijdens besluitvormingsprocessen?
 • Welke prioriteiten vrouwen en mannen kiezen tijdens een overleg?
 • Hoe mannen en vrouwen omgaan met weerstanden en tegenslagen?
 • Hoe je optimaal kunt onderhandelen en samenwerken met de andere sekse?

Maar ook waarom…

 • Mannen meer risico’s durven te nemen wanneer zij onder druk staan?
 • Vrouwen beter in staat zijn gebruik te maken van de intelligentie van een team als geheel?
 • Mannen minder gevoelig zijn voor negatieve emoties en stress?
 • Vrouwen zich, zowel verbaal als non-verbaal, beter kunnen uitdrukken?
 • Mannen grotere hersenen hebben, maar vrouwen hun hersenen effectiever gebruiken?

Ervaringen

Sluit

Niet te vergelijken!

Sinds 7 jaar ben ik werkzaam in een groeiende salesorganisatie. Als salesmanager heb ik tientallen teams aangestuurd, honderden verkopers getraind en tienduizenden producten en diensten verkocht. Gedurende die periode heb ik een enorme hoeveelheid aan interne en externe management trainingen mogen volgen. Het verschil tussen al deze trainingen en de training van YEARTH Academy?

Goede trainers houden een spiegel voor, maar Erik van Gend maakt liever gebruik van een spreekwoordelijke camera. Hij maakt een objectieve en eerlijke documentaire van de trainee. Door middel van een zeer scherpe observatie en to-the-point feedback, kom ik tot inzichten die ik nooit eerder gezien had. De oude management theorieën zul je binnen de muren van YEARTH niet vinden. Alle theorieën zijn onderbouwd door de meest recente onderzoeken. Belangrijker; de theorie is direct toepasbaar in de praktijk met duidelijke resultaten als gevolg. De trainingsmodule ‘High Impact Leadership’ heeft mij geïnspireerd om mij de komende jaren verder te ontwikkelen tot een effectievere en verbindende manager.

De training van YEARTH Academy stelt mij in staat om het potentieel van ons team optimaal te benutten. Hartelijk dank voor de warme gastvrijheid en geweldige ervaring!

Maarten van der Walle, Salesmanager Granton Marketing Sales Force

Sluit

Uiterst inspirerend!

Professioneel, inspirerend, bijzonder waardevol, met en van elkaar leren, kleine groep, top trainer, korte lijnen en een transparante communicatie… dat is wat mij betreft een training via YEARTH in een notedop.

Daar waar je comfortzone ophoudt is de plek waar groei plaatsvindt. Tijdens de training heb ik ontdekt wat een verrijking het geeft als je eens een stapje doet buiten de zone die zo heerlijk comfortabel voelt. Diep van binnen wist ik veel dingen al, maar blijkbaar had ik toch anderen nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. En dat is gelukt, met ondersteuning van een geweldige coach en een fijne groep. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de training. Dus, gewoon doen!

Esther Hoekveld, medewerker service team Ergo Optima

Sluit

Persoonlijk

Door een zorgvuldige samenstelling van deelnemers, kwam er een dynamiek op gang waardoor de groep boven zichzelf leek uit te stijgen. De leerdoelen waren zo goed op elkaar afgestemd, dat de training heel persoonlijk werd, ook door het meeluisteren naar analyses van anderen.  De trainer gaf ons nauwgezet de juiste handvatten om stress in je dagelijkse functioneren de baas te blijven en situaties niet via een vaste programmering te beoordelen.

Deze aanpak is voor mij goud waard gebleken: Op mijn werk krijg ik meer gedaan dan voorheen. Als ik vrij ben, ben ik met andere dingen dan het werk bezig. Vroeger was ik vaak ook in gedachten ergens anders, of vloog ik van taak naar taak. Dit werkte uitputtend. Ik doe nu dingen omdat ik ze wil doen, met veel meer energie.

Ariane van Meerlant, Sales

Sluit

Confronterend!

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

 

Sluit

Helder inzicht!

Tijdens de training weet de trainer op een duidelijke manier inzichtelijk te maken hoe je gesprekken kunt sturen, zodat beide partijen er als winnaar uitkomen.

Verder heeft de open en eerlijke feedback mij een beter inzicht gegeven in mijn manier van communiceren waar ik gelijk mee verder kan.

Paul Buis, Rovin

Sluit

Confronterend

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

Sluit

Betrouwbaar en effectief

YEARTH ondersteunt onze organisatie al jaren bij verschillende vraagstukken. Ik ervaar de persoonlijke aanpak en het oprechte advies als zeer prettig.

Erika Swijnenburg – Vermeer, eigenaar Buitenplaats Sparrendal en Buitenplaats Amerongen

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Authentiek, professioneel en persoonlijk

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij YEARTH Academy. Wat YEARTH bijzonder maakt is de mooie balans tussen theorie, trainer, deelnemers en jezelf. Want van allemaal kun je leren en die ruimte wordt geboden. Ik ervaar dit als een zeer doeltreffende en prettige manier van leren en ontwikkelen.

Bij YEARTH Academy ga je naar de kern en krijg je de echte inzichten die je nodig hebt om in je dagelijks werk/leven succesvoller te zijn. Waardevolle kennis waar je veel mee kan bereiken. En je hebt er niet alleen zelf profijt van maar ook je omgeving!

Kirstin Stalman – Lentz, Risicomanagement en Projectmanagement Provincie Zuid-Holland

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Ik heb bijzonder veel opgestoken. De opzet van dit seminar is uiters enerverend en uitdagend, kan het iedereen aanbevelen!

Janneke Kruisherder

De theorie was helder en werd op zeer enthousiaste en inspirerende wijze overgebracht. En vooral een uitdagend en inspirerend seminar.

Marieke Graafsma

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locaties gehouden:

Naarden

Kosten

Deelnameprijs € 595,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: syllabus, koffie/thee en aperitief. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan;

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3

Anderen bekeken ook

Persoonlijke Effectiviteit

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Deze 3-daagse...

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Volgende startdatum: 4 juni
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.395,-
Lees meer

Perfectionisme 2.0

Perfectionisme is een term die veelal gepaard gaat met succes, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. De gemiddelde perfectionist wil het beste uit zichzelf halen. Goed wordt hierbij echter nogal eens verward met nooit goed genoeg. De perfectionist...

Perfectionisme 2.0

Perfectionisme 2.0

Volgende startdatum: 3 juni
Locatie: 14 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 695,-
Lees meer

Emotionele Intelligentie

Het onderscheidende vermogen tussen professionals ligt niet zozeer in de cognitieve intelligentie (IQ), maar in hun emotionele intelligentie (EQ). In deze unieke en inspirerende training ga je, onder begeleiding van een ervaren gedragsspecialist, in op...

Emotionele Intelligentie

Emotionele Intelligentie

Volgende startdatum: 3 juni
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Effectief Communiceren

Word een sterke gesprekspartner.

Effectief Communiceren

Effectief Communiceren

Volgende startdatum: 4 juni
Locatie: 31 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer