088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Al onze trainingen komen in aanmerking voor het STAP-Budget!

Praktische informatie

Doorlooptijd

1 dag training.

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 10.

Incompany

Bij meerdere deelnemers is een Incompany training wellicht interessant.

Locaties

Amersfoort, Breda, Den Bosch, Den Haag, Maastricht, Naarden, Online, Rotterdam, Utrecht

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 695,-

Inleiding

Je brein verandert gedurende je hele leven. Naarmate je ouder wordt, stoten er cellen af. Hierdoor word je vergeetachtiger en vermindert je concentratievermogen. Toch kunnen er, door goede verzorging van je brein, tot op latere leeftijd ook nieuwe verbindingen in de hersenen worden aangemaakt. Hoe zorg je ervoor dat je het optimale uit je breinwerking haalt?

De amygdala, de hypothalamus, de hippocampus, de thalamus, de cingulate cortex; je brein is een complexe omgeving. In deze training leer je over de verschillende onderdelen van je brein en welke werking zij hebben. Je leert hoe je hersenen werken en welke invloed je daarop kunt hebben. Je begrijpt het effect van je omgeving, maar ook het effect van stress op je brein. Bovenal leer je hoe je je brein kunt trainen en meester wordt over je brein.

Iets voor jou

De training “Word je breinmeester ™” is bestemd voor iedere professional die meer wil weten over de werking van het brein.

Resultaat

Je hebt geleerd hoe je brein werkt. Welke onderdelen van je brein geactiveerd worden in bepaalde situaties. Wat het effect van stress op je brein is en hoe je hier goed mee om kunt gaan. Je leert hoe je je brein kunt ontspannen, maar ook welke factoren zorgdragen voor een overspanning van je brein. Tot slot leer je hoe je goed kunt zorgen voor een gezond en vitaal werkend brein. Kortom, je wordt een echte breinmeester!

Ben je benieuwd of deze training bij je past? Plan een gratis gesprek met een Learning Consultant!

Programma

Trainingsdag

09:30 Start training

 • De werking van je brein.
 • Het veranderende brein gedurende je leven.
 • Hoe kun je je breingeheugen optimaal benutten; een reeks aan geheugentechnieken.
 • Onderhoud en verzorging voor je brein.
 • Het werkende brein in balans.
 • Het effect van stress op het brein.
 • Welke stoffen maakt het brein aan en kun je dit beïnvloeden?
 • Het activeren van het creatieve en oplossende vermogen van het brein.
 • Creëer een ideale omgeving voor een effectieve breinwerking.
 • En nu; maak een actieplan hoe je je brein optimaal kunt inzetten binnen je werkomgeving.

17:00 Einde training

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

Stap 1. Je start met een intake

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Je kunt er tevens voor kiezen om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten.

Stap 2. Je volgt een inspirerende en interactieve training

De training “Word je breinmeester ™” vindt op één dag plaats. Het trainingsprogramma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door wetenschappelijk beproefde inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3. Een jaar lang toegang tot je Online Learning Platform

Vanaf je eerste trainingsdag bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de training. Middels het Online Learning Platform, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app, je tablet of computer kun je artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De training wordt gegeven door een expert op het gebied van een optimale mindset. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

Ervaringen

Sluit

Zeer leerzaam!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik ben mij van veel zaken bewuster geworden en weet hier op een specifieke manier op in te spelen. Het geleerde is voor mij een dagelijkse toevoeging geworden en heeft mijn inzichten en vaardigheden versterkt. Een goede training, goede verzorging en directe toepasbaarheid naar de praktijk.

Amber Moens, IA Sourcing Consultant

Sluit

Sterke onderbouwing

Ik ben de training gaan volgen, omdat ik in mijn dagelijks leven tegen een aantal zaken aanliep. Wat mij heeft aangesproken is dat er een sterke theoretische onderbouwing is, waardoor ik stof makkelijk heb kunnen linken aan mijn eigen casuïstiek en eenvoudig heb kunnen toepassen in de praktijk.

Het heeft direct invloed gehad op hetgeen dat voor mij belangrijk is en waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Ik heb een helder beeld verkregen van hoe ik zelf opereer en hoe ik overkom op anderen.

Hans Opmeer, Eigenaar STERKADO

Sluit

Een grote toegevoegde waarde

Een zeer reflectieve training, waarbij je krachten en ontwikkelpunten helder worden. In de training wordt gewerkt met duidelijke modellen en praktische werkvormen die het makkelijk toepasbaar maken. Een grote toegevoegde waarde is dat je leert te objectiveren. Zaken die ik nu intuïtief ervaar weet ik uit te leggen en anderen in mee te nemen. YEARTH Academy is vriendelijk, flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden en alles ziet er super strak uit.

Floor Vos, Business Developer

Sluit

Een andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Direct toepasbaar

Ik heb de training Professioneel Accountmanagement van YEARTH Academy gevolgd. Een training met een goede structuur en een zeer persoonlijke aanpak vanuit de trainer. Wat mij heeft aangesproken, is dat de theorie wordt behandeld op basis van mijn persoonlijke casuïstiek. Geen droge inhoud, maar echt toegepast op hetgeen waar ik te maken mee krijg binnen de business. Ik ben beter in staat om gesprekstechnieken toe te passen die voor een optimaal rendement zorgen. Als je slagen wilt maken in je carrière en zorg wilt dragen voor een betere conversie, dan is dit de training die je wilt volgen!

Quinten Lookamp, Sales Development Representative

Sluit

Andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Concrete handvatten

Dit is een zeer uitgebreide management training, waarbij veel aspecten van leiderschap aan bod komen. De trainer maakt het gemakkelijk om het in de praktijk toe te passen door met concrete handvatten te werken die ik goed in mijn huidige werk terug kan laten komen.

Edith Eskens, Manager Ontwikkeling & Ondersteuning

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Persoonlijk en hands-on

Een YEARTH Academy training is zeer persoonlijk en hands-on. Geen gecompliceerde opzet, maar een toepasbare training die het makkelijk maakt om direct praktisch mee aan de slag te gaan. Ik zou de training daarom absoluut aanraden aan anderen.

Rémy van den Berg, Salesmanager

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Een absolute aanrader! Niet alleen heel praktisch, maar ook een sterke theoretische onderbouwing en een “wortelgerichte” aanpak in plaats van trucjes aanleren. Onze trainer Erik van Gend krijgt een 10: zeer professioneel, deskundig, ervaren, gedreven en inspirerend.

E. Goedhart, E.ON Benelux NV

Mijn rollenspelen zijn een echte eye-opener geweest. De cursus wordt toegespitst op de punten die onder de deelnemers leven en spelen, dit heeft mij bijzonder aangesproken.

Corina Busker, Woonstad Rotterdam

In deze training leer je veel over effectieve communicatie, waardoor je sterker in je schoenen komt te staan. Je krijgt heel veel meer bagage mee waardoor je beter in je vel zit.

Robert Polsek, Gemeente Amsterdam

Duidelijk en helder les materiaal. Een goede, confronterende, persoonlijke aanpak. Heb er veel van geleerd en als heel bruikbaar ervaren.

Yvo van Musscher, Enai Systems

De toepasbaarheid met het werk is groot, de begeleider werkt zeer enthousiasmerend en de kleine groep (9 deelnemers) geeft prima interactie.

Kees Heemskerk, Gemeente Hellevoetsluis

Goede training, de trainer heeft een enorme vakkennis. Geeft een kijkje in je eigen persoonlijke keuken.

L. Godfroid, Littelfuse

De persoonlijke aanpak en de behulpzaamheid en openheid van de trainer en medecursisten hebben mij bijzonder aangesproken.

M. van den Bosch, Ministerie

Persoonlijke aanpak, fijne veilige groep en een training met diepte. Ik zou deze training zeker aanraden. Je leert heel veel over jezelf en je interactie met anderen.

Donna Hendriks

Persoonlijk, verrassend en uit je conmfortzone. Absolute aanrader. Maakt zeker waar wat er beloofd wordt.

Jaap van der Velden

Geweldige cases, kleine club mensen en goede voorbeelden waar je wat mee kan. Brede training die je bewust maakt van eigen gedrag, ook ten opzichte van anderen.

Kim Koster

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locatie gehouden:

Amersfoort, Breda, Den Bosch, Den Haag, Maastricht, Naarden, Online, Rotterdam, Utrecht

 • 6 oktober 2022
 • 14 november 2022
 • 20 december 2022
 • 2 februari 2023
 • 16 mei 2023
 • 8 september 2023
 • 31 oktober 2023

Kosten

Deelnameprijs € 695,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, syllabus, trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch, een YEARTH certificaat en een jaar lang toegang tot het Online Learning Platform. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*
Inschrijving voltooien. Een moment geduld a.u.b.

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • Online Learning Platform.
 • ± Evaluatie score van: 9,4.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*
Inschrijving voltooien. Een moment geduld a.u.b.

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • Online Learning Platform.
 • ± Evaluatie score van: 9,4.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan

Factureren aan

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?
Inschrijving voltooien. Een moment geduld a.u.b.

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • Online Learning Platform.
 • ± Evaluatie score van: 9,4.

Anderen bekeken ook

Master Your Mindset

De huidige crisis vraagt veel van ons. Daarin is je mindset allesbepalend!

Master Your Mindset

Master Your Mindset

Volgende startdatum: 6 oktober
Locatie: 9 locaties
Aantal dagen: 1
Deelnameprijs: € 695,-
Lees meer

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Tijdens gesprekken en discussies willen wij graag dat onze belangen en punten goed naar voren komen. De manier waarop wij dit doen wil nog wel eens verschillen. De één zoekt een meer aanvallende houding, de...

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Volgende startdatum: 14 oktober
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.895,-
Lees meer

Emotionele Intelligentie in 4 maanden

Het onderscheidende vermogen tussen professionals ligt niet zozeer in de cognitieve intelligentie (IQ), maar in hun emotionele intelligentie (EQ). In deze unieke en inspirerende training ga je, onder begeleiding van een ervaren gedragsspecialist, in op...

Emotionele Intelligentie in 4 maanden

Emotionele Intelligentie in 4 maanden

Volgende startdatum: 14 oktober
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.895,-
Lees meer

Design Thinking

Design Thinking is een proces dat door organisaties steeds vaker wordt toegepast om sneller en klantgerichter te innoveren. Een fundamenteel basisbeginsel bij Design Thinking is het ontwikkelen vanuit een diepgaand bewustzijn voor de mensen voor...

Design Thinking

Design Thinking

Volgende startdatum: 11 oktober
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 1.095,-
Lees meer