088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Praktische informatie

Doorlooptijd

Een ontwikkelsessie.

Tijden

In overleg te bepalen.

Aantal deelnemers

Individueel.

Locaties

Naarden, Online

Liever online?

Deze training is ook online te volgen.

Deelnameprijs

€ 495,-

Inleiding

Heb jij behoefte om te weten waar je staat? Wil je te weten komen wat je kwaliteiten zijn en op welke onderdelen je jezelf verder kunt ontwikkelen? Juist in deze tijd merken wij dat veel mensen behoefte hebben om zichzelf verder te ontwikkelen en niet stil te willen staan. Meld je dan vandaag nog aan voor jouw persoonlijke APK-tje binnen de YEARTH Summerschool en ontvang gratis het e-book ‘KRACHT’ van Marc de Hond.

Iets voor jou

Jouw persoonlijke APK-tje is voor diegenen die op korte termijn in inzicht willen krijgen in hun talenten en kwaliteiten.

Schrijf je vandaag nog in, nog enkele plaatsen beschikbaar!

Programma

Het programma van jouw persoonlijke APK-tje ziet er als volgt uit:

 • Je start met een Potential Development test.
 • Vervolgens ontvang je een uitgebreide rapportage waarin je kwaliteiten en eventuele ontwikkelpunten zijn opgenomen.
 • Aansluitend vind een een coachingsgesprek met een concreet ontwikkeladvies.
 • Als je zin hebt, kun je blijven hangen voor een lunch in onze binnentuin of in de middag voor een borrel.

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt…

Stap 1. Je test

De YEARTH Summerschool start met een talent development test om inzicht te krijgen in jouw talenten en kwaliteiten.

Stap 2. Je coachingssessie

Tijdens een coachingsessie zal je samen met de coach de uitkomst van de test bespreken en gezamenlijk tot praktische actiepunten komen.

Stap 3. Je APK-tje

Naast de praktische actiepunten, ontvang je een persoonlijk ontwikkeladvies om jou APK-tje direct in de praktijk te brengen middels een passend vervolg. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op via 088 – 200 8800.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Onze coaches beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring en hebben een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen. Een YEARTH coach kenmerkt zich door de aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes en een focus op samen het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Ervaringen

Sluit

Zeer leerzaam!

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik ben mij van veel zaken bewuster geworden en weet hier op een specifieke manier op in te spelen. Het geleerde is voor mij een dagelijkse toevoeging geworden en heeft mijn inzichten en vaardigheden versterkt. Een goede training, goede verzorging en directe toepasbaarheid naar de praktijk.

Amber Moens, IA Sourcing Consultant

Sluit

Concrete handvatten

Dit is een zeer uitgebreide management training, waarbij veel aspecten van leiderschap aan bod komen. De trainer maakt het gemakkelijk om het in de praktijk toe te passen door met concrete handvatten te werken die ik goed in mijn huidige werk terug kan laten komen.

Edith Eskens, Manager Ontwikkeling & Ondersteuning

Sluit

Een grote toegevoegde waarde

Een zeer reflectieve training, waarbij je krachten en ontwikkelpunten helder worden. In de training wordt gewerkt met duidelijke modellen en praktische werkvormen die het makkelijk toepasbaar maken. Een grote toegevoegde waarde is dat je leert te objectiveren. Zaken die ik nu intuïtief ervaar weet ik uit te leggen en anderen in mee te nemen. YEARTH Academy is vriendelijk, flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden en alles ziet er super strak uit.

Floor Vos, Business Developer

Sluit

Een andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Sterke onderbouwing

Ik ben de training gaan volgen, omdat ik in mijn dagelijks leven tegen een aantal zaken aanliep. Wat mij heeft aangesproken is dat er een sterke theoretische onderbouwing is, waardoor ik stof makkelijk heb kunnen linken aan mijn eigen casuïstiek en eenvoudig heb kunnen toepassen in de praktijk.

Het heeft direct invloed gehad op hetgeen dat voor mij belangrijk is en waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Ik heb een helder beeld verkregen van hoe ik zelf opereer en hoe ik overkom op anderen.

Hans Opmeer, Owner STERKADO

Sluit

Andere kijk op accountmanagement

Ik heb de training bij YEARTH Academy als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij een andere kijk gegeven op accountmanagement. De trainer heeft veel praktijk kennis en ervaring en weet gemakkelijk een connectie te leggen tussen de verschillen en overeenkomsten binnen de groep en ieder zijn werkzaamheden. Een training volgen bij YEARTH? Vooral doen!

Robin Teeuwen, Commercieel Adviseur

Sluit

Betrouwbaar en effectief

YEARTH ondersteunt ons al jaren bij verschillende vraagstukken binnen onze organisatie. Ik ervaar de persoonlijke aanpak en het oprechte en deskundige advies als zeer prettig.

Erika Swijnenburg – Vermeer, eigenaar Buitenplaats Sparrendal en Buitenplaats Amerongen

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Persoonlijk en hands-on

Een YEARTH Academy training is zeer persoonlijk en hands-on. Geen gecompliceerde opzet, maar een toepasbare training die het makkelijk maakt om direct praktisch mee aan de slag te gaan. Ik zou de training daarom absoluut aanraden aan anderen.

Rémy van den Berg, Salesmanager

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Ik vond de sessies waar nodig confronterend en vooral motiverend. Heb het nodige al toegepast en merk dat ik nu al effectiever functioneer.

Henk Jansen

Ik heb in 3 coachingssessies onwaarschijnlijk veel geleerd, dit had ik echt niet verwacht vooraf. Ga dit zeker vaker doen!

K. de Bies

Ik wilde graag assertiever worden en coaching leek me daar een goed middel voor. Het heeft echt gewerkt, zowel in mijn prive als zakelijke omgeving krijg ik heel veel positieve reacties, ik zit beter in mijn vel en heb veel meer energie. Bedankt!

Marjolein Hoeksema

De duidelijke lesmaterialen vond ik goed. Goede trainer die goed luistert en daarop ingaat.

Henk Boomars

Persoonlijke benadering, het ging echt over mij. Ik vond het een uitstekende training waarbij ik veel over mezelf heb geleerd.

H. Kosman

De 4e sessie was het meest interessant, omdat hier een scherpere toon was waardoor het meer binnenkwam. Het zet je tot denken hoe je dingen anders kunt doen.

Marc Hoogboom

Plaats & data

De Summerschool vindt plaats op de YEARTH Campus in Naarden of online. Data plannen we graag in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Naarden, Online

Kosten

Deelnameprijs € 495,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: talent development test, rapportage, coachinggesprek en ontwikkeladvies. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot de YEARTH Digital Community. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe
Geslacht*

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie:
088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier plaats je kosteloos een optie. Deze optie is twee weken geldig en verloopt automatisch. Een van onze Learning Consultants neemt binnen enkele dagen contact met je op en kijkt dan graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit je training kunt halen. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3.

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Digitale factuur verzenden aan;

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na inschrijving ontvang je binnen één werkdag een e-mail van je persoonlijke trainingsassistent met de bevestiging van je aanmelding, een link naar je intake en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Klassikaal of online.
 • YEARTH Digital Community.
 • ± Evaluatie score van: 9,3

Anderen bekeken ook

Mindset: Set Your Mind Straight

De huidige crisis vraagt veel van ons. Daarin is je mindset allesbepalend!

Mindset: Set Your Mind Straight

Mindset: Set Your Mind Straight

Volgende startdatum: 23 juli
Locatie: Naarden
Aantal dagen: 1
Deelnameprijs: € 595,-
Lees meer

Leidinggeven op Afstand

Thuiswerken en hierdoor meer online moeten afstemmen, is iets wat de meeste organisaties al langer kennen. De snelheid en de omvang waarin dit nu plaatsvindt, is echter voor velen nieuw. De huidige pandemie heeft het...

Leidinggeven op Afstand

Leidinggeven op Afstand

Volgende startdatum: 21 juli
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Wil je het beste uit jezelf naar boven halen? Heb je soms het gevoel druk te zijn met de verkeerde dingen? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe je deze optimaal tot hun recht...

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Volgende startdatum: 31 augustus
Locatie: 30 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer