088 - 200 8800 Open/sluit menu

Coaching; sparren met een expert

YEARTH Academy biedt een ruim aanbod aan coachingsmogelijkheden. Variërend van loopbaanbegeleiding, persoonlijke- en executive coaching tot het coachen binnen team ontwikkelingstrajecten. Een YEARTH coach is altijd een expert binnen zijn of haar vakgebied. Onze coaches zijn in staat het volledige potentieel uit mensen en organisaties te halen. Benieuwd hoe wij het verschil kunnen maken? Bel vandaag nog voor een vrijblijvend advies: 088 – 200 8800.

diverse coachingsvormen

Personal Coaching

Personal Coaching vraagt enige zelfreflectie. Je wordt uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen zijn divers. Onze aanpak laten wij daarbij graag aansluiten op jouw leerdoelen en wensen. Evenals de coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier creëren wij graag een omgeving waarin je het hoogste resultaat kunt behalen.

Personal Coaching

Personal Coaching

Personal Coaching biedt je de mogelijkheid om jezelf met een door jou geselecteerde coach verder te ontwikkelen op het moment dat het jou het best uitkomt. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in waar je een verdere ontwikkeling in wilt doormaken.

Lees meer

Loopbaan Coaching

Waarschijnlijk ben je ooit je loopbaan begonnen met de nodige ambitie en verwachtingen. Toch valt het niet altijd mee om deze verwachtingen om te zetten in resultaten. Het begint met ambitie, maar hoe maak je de juiste keuzes zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen?

Loopbaan Coaching

Loopbaan Coaching

Loopbaan coaching biedt je de mogelijkheid om opnieuw de regie te nemen over je verdere loopbaan. Tijdens een loopbaan coachingssessie bekijken wij waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen er nodig zijn om grip te krijgen op je loopbaan.

Lees meer

Executive Coaching

Als (top)manager heb je af en toe behoefte om je koers eens onder de loep te nemen. Referentiekader en antwoorden te vinden voor plannen, visies en ideeën, maar ook een plek waar je inspiratie en energie ophaalt om weer optimaal te kunnen functioneren.

Executive Coaching

Executive Coaching

Als (top)manager heb je af en toe behoefte om je koers eens onder de loep te nemen. Referentiekader en antwoorden te vinden voor plannen, visies en ideeën, maar ook een plek waar je inspiratie en energie ophaalt om weer optimaal te kunnen functioneren.

Lees meer

Business Coaching

Als zelfstandige of ondernemer loop je tegen een reeks aan uitdagingen aan waar een externe business coach vanuit zijn expertise een waardevolle bijdrage aan kan leveren.

Business Coaching

Business Coaching

Een YEARTH business coach denkt mee bij het oplossen van operationele, tactische of strategische dilemma’s. Een YEARTH business coach is een top ondernemer met een flinke dosis ervaring en gedegen kennis.

Lees meer

Teamcoaching

Het creëren van samenwerking en onderlinge synergie is in elke organisatie een uitdaging. Soms sluiten persoonlijke belangen, normen en waarden niet vanzelfsprekend of optimaal op elkaar aan. Het benutten en versterken van elkaars kwaliteiten blijft hierdoor achterwegen.

Teamcoaching

Teamcoaching

Binnen een team ontstaan patronen die in de dagelijkse gang van zaken niet altijd zichtbaar of bespreekbaar zijn. Binnen een teamcoaching en intervisie traject worden deze zaken bespreekbaar gemaakt.

Lees meer

Coaching & Training

Wil je nog meer uit jezelf en de training halen? Door één of enkele coachingsessies te volgen na een training, verspreid over een periode van enkele weken of maanden, ontstaat het hoogst mogelijke rendement.

Coaching & Training

Coaching & Training

Wil je nog meer uit jezelf en de training halen? Door één of enkele coachingsessies te volgen na een training, verspreid over een periode van enkele weken of maanden, ontstaat het hoogst mogelijke rendement.

Lees meer

Waarom coaching bij YEARTH

Een YEARTH coach is een expert, ieder binnen zijn of haar vakgebied.
Afhankelijk van je vraag, achtergrond en behoefte selecteren we de beste coach voor jou.
Een breed aanbod aan coachingsvormen en niveaus, van coaching voor professionals tot boardmembers.
Onze coaches beschikken over een NOBCO certificering en behalen de hoogste beoordeling: 9,4!

It's up to you; face to face of online

Wil je reistijd besparen of vanwege de huidige situatie liever niet persoonlijk afspreken? Dan is online coaching de ideale oplossing. Alle coachingsvormen kunnen zowel online als persoonlijk ingepland worden.

Online coaching heeft dezelfde insteek als persoonlijke coaching, met dien verschil dat je je coach ontmoet in een online omgeving zoals Zoom of Microsoft Teams. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging, waarmee je kunt inloggen via je computer, app, smartphone of tablet.