088 - 200 8800 Open/sluit menu

Praktische informatie

Doorlooptijd

Deze training wordt in 4 dagen verspreid over 4 maanden gegeven.

Tijden

Van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Aantal deelnemers

Maximaal 8.

Locaties

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Naarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Deelnameprijs

€ 1.795,-

Inleiding

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Deze training wordt in een 2-daagse, 3-daagse of 4-daagse versie gegeven. De 2-daagse versie kenmerkt zich door een hoge interactie. In de 3-daagse en 4-daagse versie is er meer ruimte voor het uitwerken van persoonlijke casussen. Ook biedt de 3- en 4-daagse versie meer verdieping door in de tussenliggende periode met nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk aan de slag te gaan.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

De training “Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden” is bestemd voor eenieder die bewust en helder wil communiceren en doelgericht te werk wil gaan.

Resultaat

Na deze training heb je helder inzicht verkregen in je eigen gedrag. Je hebt inzicht gekregen in je kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen. Je bent in staat je belangen helder en duidelijk te communiceren. Je hebt geleerd hoe je op een effectieve manier je doelen kunt bereiken. Tijdens stressvolle situaties ben je in staat daadkrachtig op te treden en kun je leiderschap nemen over je eigen functioneren en je verdere persoonlijke ontwikkeling.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

 • Effectiviteitsmeter; hoe effectief ben ik?
 • Het creëren van een helder zelfbeeld, mijn kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen.
 • Kiezen voor optimaal effect.
 • Hoe creëer ik een heldere planning en hou ik focus op prioriteiten en doelstellingen?
 • Hoe communiceer ik mijn planning en doelstellingen?
 • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 2

09:30 Start training

 • Het effect van mijn gedrag: hoe kom ik over op anderen?
 • Effectief functioneren in groeps- en besluitvormingsprocessen.
 • Glashelder; duidelijk communiceren over jouw ideeën en belangen.
 • Omgaan met weerstand, en het nog leuk vinden ook!
 • Hoe creëer ik wederzijds commitment?
 • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 3

09:30 Start training

 • Passie in mijn werk; haal meer voldoening en energie uit je werk.
 • Jouw primaire gedragspatronen in kaart gebracht.
 • Hoe maak ik onzichtbare kwaliteiten zichtbaar?
 • Beren op de weg; belemmerende overtuigen en gedachten.
 • Optimaal functioneren in een dynamische en veranderende omgeving.
 • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 4

09:30 Start training

 • Daadkrachtig functioneren en communiceren in kritische situaties en processen.
 • Kritisch omgaan met kritiek. Het hoe, wat en waarom achter de kritiek.
 • Conflictvermijdend gedrag vs. conflictmakend gedrag.
 • Het effect van positieve en negatieve stress.
 • Hoe neem ik leiderschap over mijn persoonlijke ontwikkeling?
 • Voor na de training; het opstellen van een persoonlijk effectiviteitsplan.

17:00 Einde training

Benieuwd hoe wij het programma volledig laten aansluiten op je leerbehoefte? Bel 088 - 200 8800

Werkwijze

Stap 1. De intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Je kunt hierbij kiezen voor een schriftelijke en/of telefonische intake. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2. De training

Het trainingsprogramma van de vierdaagse training “Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden” kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. De vierdaagse training biedt een extra verdieping ten opzichte van de driedaagse versie. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. Tussen de trainingsdagen door werk je opdrachten uit, welke in vervolgsessies teruggekoppeld worden. De training wordt gegeven door een ervaren gedrags- en communicatietrainer.

Stap 3. Het support-programma

YEARTH Academy biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt zes weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot de MyEARTH™ Portal, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen

Sluit

Niet te vergelijken!

Sinds 7 jaar ben ik werkzaam in een groeiende salesorganisatie. Als salesmanager heb ik tientallen teams aangestuurd, honderden verkopers getraind en tienduizenden producten en diensten verkocht. Gedurende die periode heb ik een enorme hoeveelheid aan interne en externe management trainingen mogen volgen. Het verschil tussen al deze trainingen en de training van YEARTH Academy?

Goede trainers houden een spiegel voor, maar Erik van Gend maakt liever gebruik van een spreekwoordelijke camera. Hij maakt een objectieve en eerlijke documentaire van de trainee. Door middel van een zeer scherpe observatie en to-the-point feedback, kom ik tot inzichten die ik nooit eerder gezien had. De oude management theorieën zul je binnen de muren van YEARTH niet vinden. Alle theorieën zijn onderbouwd door de meest recente onderzoeken. Belangrijker; de theorie is direct toepasbaar in de praktijk met duidelijke resultaten als gevolg. De trainingsmodule ‘High Impact Leadership’ heeft mij geïnspireerd om mij de komende jaren verder te ontwikkelen tot een effectievere en verbindende manager.

De training van YEARTH Academy stelt mij in staat om het potentieel van ons team optimaal te benutten. Hartelijk dank voor de warme gastvrijheid en geweldige ervaring!

Maarten van der Walle, Salesmanager Granton Marketing Sales Force

Sluit

Uiterst inspirerend!

Professioneel, inspirerend, bijzonder waardevol, met en van elkaar leren, kleine groep, top trainer, korte lijnen en een transparante communicatie… dat is wat mij betreft een training via YEARTH in een notedop.

Daar waar je comfortzone ophoudt is de plek waar groei plaatsvindt. Tijdens de training heb ik ontdekt wat een verrijking het geeft als je eens een stapje doet buiten de zone die zo heerlijk comfortabel voelt. Diep van binnen wist ik veel dingen al, maar blijkbaar had ik toch anderen nodig om daadwerkelijk in beweging te komen. En dat is gelukt, met ondersteuning van een geweldige coach en een fijne groep. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de training. Dus, gewoon doen!

Esther Hoekveld, medewerker service team Ergo Optima

Sluit

Persoonlijk

Door een zorgvuldige samenstelling van deelnemers, kwam er een dynamiek op gang waardoor de groep boven zichzelf leek uit te stijgen. De leerdoelen waren zo goed op elkaar afgestemd, dat de training heel persoonlijk werd, ook door het meeluisteren naar analyses van anderen.  De trainer gaf ons nauwgezet de juiste handvatten om stress in je dagelijkse functioneren de baas te blijven en situaties niet via een vaste programmering te beoordelen.

Deze aanpak is voor mij goud waard gebleken: Op mijn werk krijg ik meer gedaan dan voorheen. Als ik vrij ben, ben ik met andere dingen dan het werk bezig. Vroeger was ik vaak ook in gedachten ergens anders, of vloog ik van taak naar taak. Dit werkte uitputtend. Ik doe nu dingen omdat ik ze wil doen, met veel meer energie.

Ariane van Meerlant, Sales

Sluit

Confronterend!

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

 

Sluit

Helder inzicht!

Tijdens de training weet de trainer op een duidelijke manier inzichtelijk te maken hoe je gesprekken kunt sturen, zodat beide partijen er als winnaar uitkomen.

Verder heeft de open en eerlijke feedback mij een beter inzicht gegeven in mijn manier van communiceren waar ik gelijk mee verder kan.

Paul Buis, Rovin

Sluit

Confronterend

Ik heb het afgelopen jaar een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling. Ik heb daarbij bewust gekozen voor een kennisinstituut. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!

Patrick Drenth, Senior Controller Enexis

Sluit

Betrouwbaar en effectief

YEARTH ondersteunt onze organisatie al jaren bij verschillende vraagstukken. Ik ervaar de persoonlijke aanpak en het oprechte advies als zeer prettig.

Erika Swijnenburg – Vermeer, eigenaar Buitenplaats Sparrendal en Buitenplaats Amerongen

Sluit

Zeer kundig en persoonlijk!

Ik heb diverse YEARTH trainingen doorlopen. Elke keer weer bijzonder inspirerend. Ze brengen de nodige inzichten en bieden me concrete handvaten voor mijn carrière. Wat mij het meeste aanspreekt is de kundigheid van de trainers en de persoonlijke aanpak.

Patricia Leeman, CEO Quantibus.nl

Sluit

Authentiek, professioneel en persoonlijk

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij YEARTH Academy. Wat YEARTH bijzonder maakt is de mooie balans tussen theorie, trainer, deelnemers en jezelf. Want van allemaal kun je leren en die ruimte wordt geboden. Ik ervaar dit als een zeer doeltreffende en prettige manier van leren en ontwikkelen.

Bij YEARTH Academy ga je naar de kern en krijg je de echte inzichten die je nodig hebt om in je dagelijks werk/leven succesvoller te zijn. Waardevolle kennis waar je veel mee kan bereiken. En je hebt er niet alleen zelf profijt van maar ook je omgeving!

Kirstin Stalman – Lentz, Risicomanagement en Projectmanagement Provincie Zuid-Holland

Sluit

Een absolute aanrader!

Ik heb YEARTH ervaren als zeer servicegericht. En dat zit hem mijns inziens in het hele traject van ontvangst en verzorging tijdens sessies als in zorgvuldige voorbereidingsliteratuur, het maatwerk en afwijken van het programma in de sessies op basis van de behoeften van de groep en het individu tot en met de nazorg door middel van extra documentatie/ theorie en zelfs extra coaching. Warm!

Maar het meeste indruk heeft Erik als trainer op mij gemaakt. Hij is met niemand te vergelijken; met geen mens en geen trainer. Hij is uitzonderlijk getalenteerd op gebied van mensen doorgronden en weet direct de ‘angel’ te benoemen; hiermee heeft hij mij bijzonder geraakt en waanzinnig verder geholpen. Ik baal dat het traject er op zit!

Maaike Geijsel, Teammanager Corporate Sponsoring.

Sluit

Door de kleine groep was er veel ruimte voor een persoonlijke benadering, dat sprak mij erg aan. Met veel concrete praktijk voorbeelden. Aanrader!

Vronie Strien, Oxyma B.V.

Super cursus, veel persoonlijke aandacht. Veel geleerd wat ik direct kan toepassen in mijn dagelijkse praktijk.

Kars Pastoor, Trivoor Nederland B.V.

Een aanrader. In je eigen handelen en normen leren te zien hoe jij op een ander overkomt. Wat je daar aan kunt doen / veranderen.

Peter Van der Laan, Rabobank

Ik ben zeer positief over deze training en ik kan hem aan iedereen aanraden.

Hennie Hoenselaar, BT Professional Services

Inspirerende trainer, mooie vertalingen naar de praktijk, veel persoonlijke ontwikkelingsruimte en snelle aanpassingen mogelijk naar behoefte doelgroep. Heel fijn in klein groepsverband. De training geeft niet alleen theoretische inzichten, maar ook praktische handvatten. Ik ga hierdoor echt bewegen.

Alies Vos, Zilveren Kruis

De kleine groep sprak mij het meest aan en de dynamiek die daardoor ontstaat. We gingen behoorlijk de diepte in, wat ik fijn vind. Veel theorie ken ik al, maar op deze manier leer ik ook eindelijk hoe ik het in mijn situatie kan toepassen. Het is een goede training die verder gaat dan de meeste trainingen. Door de persoonlijke aandacht van de trainer kun je het geleerde makkelijk toepassen.

Marjolijn Neeleman, Gemeente Ede

Deze training kan ik iedereen aanraden om te volgen! Je werkt in een kleine groep en krijgt op een duidelijke manier praktische tools aangedragen.

Theo Kalter

Geweldige cases, kleine club mensen en goede voorbeelden waar je wat mee kan. Brede training die je bewust maakt van eigen gedrag, ook ten opzichte van anderen.

Kim Koster

Persoonlijk, verrassend en uit je conmfortzone. Absolute aanrader. Maakt zeker waar wat er beloofd wordt.

Jaap van der Velden

Confrontatie met je eigen blokkades en angsten waardoor je dichter bij je doel komt. Diverse casussen worden beeldend uitgelegd en een diverse groepssamenstelling. Een training die voor iedereen toepasbaar is!

Rebecca van der Kuijp, Gemeente Zwijndrecht

Plaats & data

Op de onderstaande data wordt deze training op de volgende locaties gehouden:

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Naarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

 • 19 november en 10 december 2018 — 14 januari en 11 februari 2019
 • 14 december 2018 — 11 januari, 8 februari en 8 maart 2019
 • 18 januari, 15 februari, 15 maart en 12 april 2019
 • 12 februari, 12 maart, 16 april en 7 mei 2019
 • 21 februari, 21 maart, 18 april en 16 mei 2019
 • 13 maart, 10 april, 8 mei en 5 juni 2019
 • 15 april, 20 mei, 17 juni en 8 juli 2019
 • 9 mei, 6 juni, 4 juli en 22 augustus 2019
 • 21 mei, 18 juni, 9 juli en 20 augustus 2019
 • 14 juni, 19 juli, 23 augustus en 20 september 2019
 • 17 juli, 28 augustus, 25 september en 23 oktober 2019
 • 26 augustus, 23 september, 28 oktober en 25 november 2019

Kosten

Deelnameprijs € 1.795,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief: intake, syllabus, trainingsmaterialen, dagarrangement, uitgebreide lunch, een officieel YEARTH certificaat en het support-programma. Exclusief BTW. Wanneer je de BTW niet kunt verrekenen is vrijstelling mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op: 088 – 200 8800.

Training

> Voeg extra brochure toe

Wat kun je verwachten na het aanvragen van een brochure?

Na het invullen van het bovenstaande formulier kun je direct de brochure downloaden. Mocht je behoefte hebben aan een gratis intakegesprek, neem dan even contact met ons op: 088 – 200 8800. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste training!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Ook Incompany

Deze training liever binnen je organisatie organiseren? Benieuwd hoe wij het programma naadloos kunnen laten aansluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie 088 – 200 8800.

Datum en locatie

Persoonlijke gegevens

Wat kun je verwachten na het plaatsen van een optie?

Door het invullen van het bovenstaande formulier kun je geheel vrijblijvend een optie plaatsen. Deze optie is twee weken geldig en verloopt na deze periode automatisch en kosteloos. Een van onze adviseurs zal binnen enkele dagen contact met je opnemen om je optie te bespreken. Uiteraard kun je ook een optie plaatsen door ons te bellen: 088 – 200 8800. Wij adviseren je graag hoe je het hoogst mogelijke rendement uit de training haalt!

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Datum en locatie

Reis je met de auto of OV?

Persoonlijke gegevens

Factuurgegevens

Wil je dat wij een opdracht-/inkoopnummer op de factuur vermelden, dan kun je deze hier invullen. Wanneer je deze nog moet aanvragen, kun je dat ook hier aangeven.

BTW verrekenbaar?

Wat kun je verwachten na je inschrijving?

Na je inschrijving ontvang je direct een e-mail van jouw persoonlijke trainingsassistente met de door jou ingevulde gegevens en uitleg over het verdere verloop van het trainingstraject. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk ook even bellen: 088 – 200 8800.

Typisch YEARTH

 • Alleen de allerbeste trainers.
 • Trainingen met impact.
 • Kleine groepen.
 • Uniek support-programma.
 • De hoogste score in NL: 9,2!

Anderen bekeken ook

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Volgende startdatum: 30 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 3
Deelnameprijs: € 1.395,-
Lees meer

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Volgende startdatum: 19 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit in 2 dagen

Persoonlijke Effectiviteit in 2 dagen

Volgende startdatum: 30 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 2
Deelnameprijs: € 995,-
Lees meer

Persoonlijk Profileren in 4 maanden

Persoonlijk Profileren in 4 maanden

Volgende startdatum: 19 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Effectief Communiceren in 4 maanden

Effectief Communiceren in 4 maanden

Volgende startdatum: 22 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Effectief Beïnvloeden in 4 maanden

Volgende startdatum: 19 november
Locatie: 28 locaties
Aantal dagen: 4
Deelnameprijs: € 1.795,-
Lees meer