088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de meest gestelde vragen. Aarzel niet als je aanvullende informatie wenst of met een van onze opleidingsadviseurs van gedachte wilt wisselen, en bel: 088 – 200 8800.

Wat is jullie beleid rondom het Coronavirus?
Geven jullie ook opleidingsadvies?
Ik heb enkele praktische vragen.
Wat is een intakegesprek?
Hoe werkt de inschrijfprocedure?
Wat is er inbegrepen in de kosten en hoe werkt de facturatie?
Geven jullie ook bedrijfsinterne (incompany) trainingen?
Waar vinden de trainingen en coachingssessies plaats?
Hoe stellen jullie de groepen samen?
Wie zijn de trainers?
Wat is jullie werkwijze?

Wat is jullie beleid rondom het Coronavirus?

Update zondag 15 maart 2020, 19:00 uur

De gezondheid van onze deelnemers, trainers en andere medewerkers is onze hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we besloten alle open trainingen, in ieder geval tot 6 april 2020, niet door te laten gaan.

Alle deelnemers ontvangen hierover een persoonlijke e-mail. Zodra er meer bekend is over nieuwe data zullen we alle betrokkenen hierover informeren. Coachingssessies en incompany trainingen gaan, in overleg, waar mogelijk wel door.

Aarzel bij vragen of behoefte aan meer informatie niet te bellen of e-mailen. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur op 088 – 200 8800 of via training@yearth.nl.

Geven jullie ook opleidingsadvies?

Kan ik een persoonlijk opleidingsadvies krijgen?

Natuurlijk! Leg ons je situatie voor, vertel ons wat jouw leerdoelen zijn en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Wij kijken hierbij vooral naar de manier waarop jij het hoogst mogelijke rendement uit je investering haalt. Dit kan door middel van een training of een individuele aanpak zoals coaching.

Hoe kan ik een brochure aanvragen?

Wanneer je een brochure wilt ontvangen, kun je telefonisch contact met ons opnemen, of via de website bij training van je keuze de brochure downloaden. Je kunt de brochure ook per mail ontvangen.

Worden de trainingen en seminars in meerdere talen aangeboden?

Alle open trainingen en seminars worden in het Nederlands aangeboden. Enkele programma’s worden ook in het Engels aangeboden. Onze bedrijfsinterne (incompany) trainingen en seminars kunnen naast in het Nederlands en het Engels ook in het Duits gegeven worden.

Ik heb enkele praktische vragen.

Wat zijn de trainingstijden?

Het merendeel van de trainingen start om 9:30 uur en eindigt omstreeks 17:00 uur. Wij raden je aan voor actuele informatie omtrent data en tijden te kijken op de betreffende trainingspagina.

Hoeveel deelnemers zitten er in een groep?

YEARTH Academy werkt met een maximale trainingsgroepsgrootte van 10 deelnemers. Enkele trainingen geven wij bewust in kleinere groepen. Op deze manier kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

Zijn er pauzes tijdens de training?

Tijdens de training zijn er verschillende korte pauzes. De trainer houdt nauwlettend het energieniveau van de groep in de gaten en last gedurende de dag enkele korte pauzes in. Rond het middaguur kan je gebruik maken van een uitgebreid buffet.

Krijgen de deelnemers opdrachten of oefeningen mee?

Afhankelijk van de training kunnen tussen de trainingsdagen in opdrachten worden meegegeven, zodat deze in de eerstvolgende bijeenkomst kunnen worden besproken.

Is het mogelijk om een deel van de training bij een andere groep te volgen?

Vanwege de verstoring die dit veroorzaakt in het leerproces en het teamverband is dit niet mogelijk.

Kan ik mijn deelname aan een training verzetten?

In uitzonderlijke gevallen kan je een training verzetten naar een latere datum. Je dient je verzoek schriftelijk en uiterlijk 2 weken voor aanvang in te dienen. De uiteindelijke beslissing van het doorschuiven van een training ligt bij YEARTH Academy. Wij zullen bij het verzetten € 125,- in rekening brengen.

Worden er deelnamecertificaten uitgereikt?

Ja, je ontvangt na een volledig afgeronde training een certificaat van deelname. Deze wordt normaliter op de laatste trainingsdag aan je uitgereikt.

Wat is een intakegesprek?

Wat houdt een intake precies in?

Ongeveer drie weken voorafgaand aan een training vindt een schriftelijke en/of telefonische intake plaats. Op basis van je intake plaatsen wij jou in een groep van deelnemers met overeenkomstige (opleidings)achtergrond en leerdoelen.

Hoe werkt de inschrijfprocedure?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een YEARTH training?

De data van de trainingsprogramma’s staan vermeld op elke trainingspagina, waarbij je direct de mogelijkheid hebt om je in te schrijven. Je kunt het formulier direct online verzenden of downloaden en per mail naar YEARTH Academy verzenden. Uiteraard kun je je ook telefonisch aanmelden. Een YEARTH Opleidingsadviseur helpt je graag je inschrijving te voltooien. Bel hiervoor 088 – 200 8800.

Hoe werkt de inschrijfprocedure?

Na ontvangst van jouw inschrijving krijg je een persoonlijke assistent toegewezen. Zijn of haar naam staat vermeld op de bevestiging die je direct per e-mail ontvangt. Ongeveer 3 weken voorafgaand aan je training ontvang je per e-mail een informatiepakket met daarin de bevestiging van deelname, de data en tijden van de training en een routebeschrijving naar de trainingslocatie. De factuur wordt normaliter binnen enkele dagen na inschrijving verzonden en dient betaald te zijn voor aanvang van de training.

Kan ik een optie nemen?

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Deze kan je onderaan iedere trainingspagina bij het tabje “Optie nemen” plaatsen, of je kunt telefonisch bij een YEARTH Opleidingsadviseur een optie plaatsen, bel 088 – 200 8800.

Wat is er inbegrepen in de kosten en hoe werkt de facturatie?

Zijn de YEARTH trainingen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW. Je kan ook een BTW vrije factuur ontvangen. Daarvoor plaatsen wij wel een kleine opslag op de factuur.

Zijn de trainingslocatie, lunches, koffie en thee inbegrepen in de prijs?

Ja, de trainingslocatie, een uitgebreide lunch, evenals koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs van het dagarrangement.

Zijn overnachtingen inbegrepen bij de trainingsprijs?

Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij de trainingsprijs. Indien gewenst kun je bij het hotel of conferentiecentrum zelf een overnachting reserveren. Wij zijn je hierbij graag van dienst.

Zijn de trainingsmaterialen inbegrepen in de prijs?

Trainingsmappen en -materialen zijn inbegrepen in de prijs.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Na ontvangst van jouw inschrijving ontvang je direct een bevestiging van je trainingsdeelname met een link naar het intakeformulier. Gelijktijdig wordt de factuur verzonden. Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen en dient voorafgaand aan de training voldaan te zijn.

Geven jullie ook bedrijfsinterne (incompany) trainingen?

Alle open trainingen kunnen ook bedrijfsintern (incompany) gegeven worden. Een incompany training is bij YEARTH Academy altijd maatwerk. Dit betekent dat wij aan de hand van de leerdoelen binnen jouw organisatie, modules op maat inzetten. YEARTH Academy beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar continue wordt gewerkt aan het ontwikkelen van leerprogramma’s die aansluiten op hedendaagse thema’s. Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op, wij voorzien je graag van de juiste informatie, bel: 088 – 200 8800.

Waar vinden de trainingen en coachingssessies plaats?

Waar vinden de trainingen en coachingssessies plaats?

De open trainingen vinden plaats op de YEARTH Academy trainingslocaties. Deze liggen verspreid over Nederland en België. Wanneer je dat wenst kun je er ook overnachten. De locaties zijn goed te bereiken met het zowel het openbaar vervoer als per auto en beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Coachingssessies kunnen afhankelijk van jouw voorkeur binnen je organisatie of bij YEARTH Academy in Utrecht of Naarden worden verzorgd.

Zijn de YEARTH trainingslocaties goed bereikbaar?

De YEARTH trainingen worden op meerdere locaties in Nederland gegeven. De trainingslocaties zijn zowel met het openbaar vervoer als per auto uitstekend te bereiken.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, de YEARTH trainingslocaties beschikken over ruime parkeergelegenheid. Hier kunnen aanvullende kosten aan verbonden zijn.

Ontvang ik een routebeschrijving?

Ja, je ontvangt voorafgaand aan de training een informatiepakket met daarin onder andere een routebeschrijving.

Hoe stellen jullie de groepen samen?

Welk niveau kan ik verwachten binnen een YEARTH trainingsgroep?

Voorafgaand aan een YEARTH training vindt een (telefonische) intake plaats. Door middel van deze intake wordt op basis van de achtergrond, het functieniveau en de doelstellingen van de deelnemer een selectie gemaakt voor een bepaalde groep. Op deze wijze kunnen wij jou de hoogst mogelijke zekerheid bieden dat de deelnemers in de groep nauwlettend op elkaar aansluiten. Onze trainingen worden gegeven op HBO/WO denk- en werkniveau.

Wie zijn de trainers?

Wat is de achtergrond van de trainers?

Een YEARTH trainer of coach heeft naast een gedegen trainersopleiding de nodige ervaring in de praktijk opgedaan, ieder in haar of zijn specialisatie. De YEARTH Academy trainers worden een paar keer per jaar getraind op de laatste ontwikkelingen binnen het trainersvakgebied. Kijk voor meer informatie voor ervaringen met onze trainingen/trainers eens bij het tabje “Ervaringen” op de betreffende trainingspagina.

Wat is jullie werkwijze?

Wat is kenmerkend voor de werkwijze van YEARTH Academy?

Wij geven de trainingen in groepsverband, maar begeleiden deelnemers met een sterk persoonlijk karakter. Deelnemers ervaren dikwijls dezelfde problemen; echter de achtergrond en oplossing zijn vaak wezenlijk verschillend. De intake, de praktijkgerichte trainingen, de gedrevenheid van onze trainers en het support-programma worden door deelnemers als uniek gekenmerkt. Inspiratie, inzicht, confrontatie en persoonlijke groei zijn de kernwoorden voor al onze vormen van begeleiding.

Hoe is het trainingsprogramma opgezet?

Het uitgangspunt van onze trainingen is leren door te doen. In onze training worden theorie en praktijk afgewisseld. Jouw praktijkcases kunnen worden ingebracht en uitgewerkt. Afhankelijk van de training worden er rollenspelen ingezet. Deze kunnen eventueel worden opgenomen en teruggekeken. Bij enkele trainingen kun je de opnames na de training ontvangen.

Is er ruimte voor mijn persoonlijke leerdoelen?

Juist, dit is volgens eerdere deelnemers één van de sterkste aspecten van onze aanpak. We trachten telkens weer de trainingen nauw te laten aansluiten bij de leerbehoefte van iedere deelnemer. Dit doen wij door voorafgaand aan een training de deelnemer de mogelijkheid te bieden van een (telefonische) intake. Tijdens deze intake gaan wij in op jouw situatie en omstandigheden en stellen wij je persoonlijke doelstellingen vast. De trainer kan hierdoor jouw leerdoelen verwerken in de training.

Biedt YEARTH Academy ondersteuning na een training?

Na het volgen van een training biedt YEARTH Academy een uniek support-programma. Het support-programma heeft als doel jou te ondersteunen bij het in praktijk brengen van het geleerde tijdens de training. Een Opleidingsadviseur zal je graag meer uitleg geven over onze unieke ondersteuning.