088 - 200 8800 Open/sluit menu

Talent Ontwikkeling

Tijdens de verdere professionalisering van je organisatie wil je de high potentials behouden. Je wil deze talentvolle professionals ‘empoweren’ zich te ontplooien tot cultuurdragers en diegenen ondersteunen, die de potentie en ambitie tonen, de organisatie een stap verder te brengen. Haal het beste uit deze professionals naar boven door hen met het “YEARTH Outstanding Performer” programma de kans te bieden zich, vanuit hun eigen talenten, verder te ontwikkelen binnen je organisatie.

Outstanding Performers

Bij organisaties die blijvend inzetten op talentmanagement, op de groei van hun talenten, staat er vanzelf een nieuwe generatie leiders op. Professionals zoeken graag de regie over hun persoonlijke ontwikkeling. Als werkgever kun je dit stimuleren. Wat zijn de drijfveren van deze high potentials? Hoe zorg je dat hun ambities overeenkomen met de organisatiestrategie? En, hoe stimuleer je hen om hun impact binnen het team te vergroten? Met het “YEARTH Outstanding Performer” programma bied je high potentials de mogelijkheid om zich verder te ontplooien en hun talenten sterker in te zetten binnen je organisatie. Tijdens het programma zetten we unieke werkvormen in, die bij uitstek geschikt zijn om hun leiderschap skills, beïnvloedend vermogen en profilering te versterken.

Maatwerk voor jouw organisatie

Het uitrollen van een talentstrategie is voor iedere organisatie anders en in onze ogen dus altijd maatwerk. In gezamenlijk overleg bepalen we wat het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen je organisatie. Naast het op maat gemaakte programma, kunnen we ook ondersteunen door middel van coaching en e-learning.

Behoefte aan een adviesgesprek? Neem direct contact op en bel; 088 200 8800 of plan een telefonische afspraak in met een van onze YEARTH Consultants.