088 - 200 8800 Open/sluit menu

Werken bij YEARTH Academy

Werken bij YEARTH Academy is met geen enkele andere werkgever te vergelijken. Je wordt uitgedaagd, je wordt geïnspireerd, je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden en… je bent een wezenlijk onderdeel van één van de snelst groeiende trainingsorganisaties van Nederland.

Ons team bestaat uit mensen met een eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel en dat is het hoogst mogelijke potentieel uit deelnemers halen. De volgende waarden zitten in ons DNA.

Het verschil willen maken

Alles wat we bij YEARTH Academy doen, is gericht op ons belangrijkste bestaansrecht; onze klanten. We willen het verschil maken, er toe doen. Vanaf het allereerste moment hebben we persoonlijk contact vanuit oprechte interesse. We zetten graag dat stapje extra, overtreffen hun verwachtingen en maken van elk leertraject een onvergetelijke belevenis.

Kwaliteit, een ketting van factoren

De kracht van onze organisatie ligt in onze liefde voor het kleinste detail. We weten dat kwaliteit altijd een ketting van factoren is. Dit komt terug op alle vlakken; de inhoud van onze programma’s, trainers, het klantcontact, de locaties. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit waarbij elk detail er toe doet.

Willen leren en groeien

We willen leren en groeien omdat dit ons drijft en gelukkig maakt. Dit doen we door hard te werken, elkaar uit te dagen uit onze comfort zone te stappen en onze processen continu te innoveren. Het kan namelijk altijd beter. Niet bang om fouten te maken, maar gericht op hoe we het voortaan beter kunnen doen. Denken in kansen en mogelijkheden; dat is een YEARTH professional.

Helder, open en integer

We geloven in onze aanpak. Daarom is het makkelijk om onszelf te blijven. Geen valse beloftes; we zijn helder, open en integer. What you see, is what you get. Loopt het even anders? Dan zeggen we dat. Zo komen klanten niet voor verrassingen te staan. Althans, alleen voor positieve verrassingen.

Een energieke werkomgeving

Onze organisatie kenmerkt zich door een energieke werkomgeving, waarin we onze ideeën en ambities verwezenlijken. Een cultuur waarin feedback essentieel is om verder te groeien. Een omgeving waarin hard wordt gewerkt, maar minstens zoveel plezier wordt gemaakt. We kunnen namelijk écht iets betekenen voor onze klanten. Daar krijgen we energie van, veel energie.

Wij zijn op zoek naar…

Content Marketeer

Brengen jouw teksten een merk tot leven? Schrijf jij blogs die mensen bij blijven, de meest inspirerende social media-posts en blijft geen vraag onbeantwoord in een door jou samengestelde (digitale) brochure? En wil jij werken bij de beste opleider van Nederland en meehelpen om het volledige potentieel uit mensen, organisaties én jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe Content Marketeer!

Wat ga je doen als Content Marketeer?

Als Content Marketeer bij YEARTH Academy ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om teksten, Het ontwerpen en optimaliseren van de online en offline communicatie, daar word jij gelukkig van! Jij herschrijft onze websiteteksten voor een optimale SEO-score, schudt een compleet nieuwe brochure uit je mouw en jouw social media-posts enthousiasmeren nieuwe mensen om een training bij ons te komen volgen. Samen met je collega’s van de Marketingafdeling is altijd iets (nieuws) te doen, dus geen dag is voor jou hetzelfde bij YEARTH Academy.

Wat vragen wij van jou als Content Marketeer?
Enthousiasme en passie om YEARTH Academy (tekstueel) zo goed mogelijk te presenteren. Wij zijn een herkenbaar merk met een duidelijke visie. Jouw content gaat daar perfect bij aansluiten. Om dit zo goed mogelijk te doen, zien wij graag een aantal zaken terug bij jou:

 • Je bent een echte tekst connoisseur en al zeker twee jaar bezig om jouw pen nog verder te slijpen.
 • Je kunt goed overweg met programma’s zoals Powerpoint, de Office-programma’s en Adobe InDesign.
 • Door jouw kennis van SEO worden je teksten ook makkelijk gevonden in de zoekmachines.

Het maakt jou eigenlijk niet uit voor welk medium jij iets creëert, je vindt altijd de toon die de boodschap het beste overbrengt. En dat doe je uiteraard in foutloos Nederlands.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij de beste opleider van Nederland.
 • Een informele en inspirerende werksfeer met leuke collega’s. Het YEARTH-team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals die hard werken en plezier maken.
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, etc.
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.

Je werkplek en werkweek

YEARTH Campus in Naarden, 32 of 40 uur per week.

Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken?

Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn-profiel en een motivatie waarom dit dé baan is voor jou. We zijn uiteraard benieuwd naar je grafische skills en daarom is een grafische opdracht onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sales Manager

Het volledige potentieel uit mensen en organisaties halen; dat is YEARTH Academy. Onze ambitie is niet de grootste opleider te willen zijn, maar de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching. De afgelopen 8 jaar op rij is YEARTH Academy verkozen tot Beste Opleider van Nederland! Een beloning die ons motiveert nog verder te groeien. Om onze verdere groei en ambities te verwezenlijken zijn wij per direct op zoek naar een Sales Manager.

Wat ga je precies doen?

Als Sales Manager breng je YEARTH Academy met het salesteam naar het volgende niveau. Je bent verantwoordelijk voor het scherpen van de salesstrategie en het aansturen en begeleiden van een ambitieus en leergierig team.

 • Als Sales Manager breng je YEARTH Academy met het salesteam naar het volgende niveau. Je bent verantwoordelijk voor het scherpen van de salesstrategie en het aansturen en begeleiden van een ambitieus en leergierig team.
 • Je stuurt een hard groeiend team van professionals aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor key-accounts, het acquireren, beheren én uitbouwen van bestaande relaties.
 • Je weet in gesprek met HR, Managers en Directieleden echt impact te maken.
 • Als Sales Manager ben je onderdeel van het MT en heb je een belangrijke rol in de strategiebepaling voor de verdere groei van YEARTH Academy.
 • Je stuurt proactief op realisatie van de doelstellingen om zo de resultaten binnen de afdeling te bevorderen.
 • Je weet je collega’s zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak te coachen, inspireren en motiveren.

Als Sales Manager…

 • Beschik je over minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Heb je ruime ervaring als Sales Manager in de branche, dan wel een aanverwante.
 • Heb je een proven track record in het aansturen van een salesteam en weet je het potentieel van jonge professionals te benutten.
 • Ben je als professional in staat om het salesteam naar het volgende niveau te tillen.
 • Spreek je vloeiend Engels, om ook internationale klanten te kunnen begeleiden.
 • Ben je een netwerker in hart en nieren. Je schakelt snel, hebt een flinke commerciële drive en je bent doortastend.
 • Word je gekenmerkt door uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en beschik je over een breed, relevant netwerk.

Wat krijg je van ons?

 • De kans om bepalend te zijn binnen een toonaangevende en hard groeiende organisatie in de trainingsbranche.
  Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s. Het YEARTH team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Een werkomgeving waar we hard werken, maar minstens zoveel lol maken.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Je werkplek en werkweek

Je werkt fulltime op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Account Manager

Het volledige potentieel uit mensen en organisaties halen; dat is YEARTH Academy! Onze ambitie is niet de grootste opleider te willen zijn, maar de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching. De afgelopen 8 jaar op rij is YEARTH Academy verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Een beloning die ons motiveert nog verder te groeien. Om onze verdere groei en ambities te verwezenlijken zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze Account Manager.

Wat ga je precies doen?

 • Je werkt dagelijks, binnen een leuk en hecht team, met de leukste klanten.
 • Je speelt proactief in op de behoeften van prospects en klanten, door maatwerk te bieden in de vorm van ontwikkelings- en trainingsprogramma’s.
 • Je doet er alles aan om de verwachtingen te overtreffen van nieuwe en bestaande klanten en bent eindverantwoordelijk voor de sterk kwalitatieve uitvoering van onze programma’s.
 • Je werkt aan marktbewerkingsplannen en benadert klanten vanuit een strategische gedachte.
 • Je ontvangt klanten en relaties tijdens onze inspirerende events.
 • Je denkt mee bij het verder professionaliseren van de processen binnen onze organisatie.

Als Account Manager…

 • Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Ben je een echte adviseur en relatiebouwer.
 • Spreek je vloeiend Engels, zodat je ook internationale klanten kunt begeleiden.
 • Heb je een energieke persoonlijkheid en ben je een prettige en doortastende gesprekspartner.
 • Ben je een proactieve goalgetter met een hands-on mentaliteit.
 • Werk je graag zelfstandig, maar vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van een hecht team.
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie en sterke affiniteit met de trainingsbranche.
 • Ben je gewend te werken met targets en zie je het als een uitdaging om deze te overtreffen.
 • Denk je klantgericht en het overtreffen van klantverwachtingen zit in je DNA.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
  De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s. Het YEARTH team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Uitgebreide ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een werkomgeving waar we hard werken, maar minstens zoveel lol maken.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Je werkplek en werkweek

Je bent voornamelijk op bezoek bij klanten en/of op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Learning Consultant

Ben jij een ambitieuze Learning Consultant die het maximale uit mensen en organisaties wil halen? Dan heeft YEARTH Academy dé uitdaging voor jou! Als marktleider op het gebied van trainingen, seminars en coaching hebben wij de afgelopen 8 jaar op rij de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ gewonnen en we zijn vastbesloten om nog verder groeien en onze ambities verwezenlijken. Wil jij met ons deze groei verder uitbouwen? Solliciteer dan direct en maak deel uit van ons succes!

Wat ga je precies doen?

 • Het verschil maken, elke dag weer, door onze deelnemers telefonisch te adviseren bij het vinden van een training die naadloos aansluit bij hun persoonlijke groei.
 • Je onderhoudt en beheert de relaties met onze deelnemers.
 • Je denkt actief mee hoe wij nog beter onze markt kunnen benaderen.
 • Je draagt mede zorg voor de verdere professionalisering van het YEARTH Sales & Advies team.

Als Learning Consultant…

 • Heb je HBO werk & denkniveau en 1 jaar succesvolle ervaring in een commerciële adviesfunctie.
 • Heb je affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en de opleiding- en seminarbranche.
 • Heb je een energieke, positieve en frisse persoonlijkheid en ben je een prettige en doortastende gesprekspartner.
 • Ben je een proactieve goalgetter met een hands-on mentaliteit.
 • Kun je zelfstandig werken, maar vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van een hecht team.
 • Ben je gewend te werken met targets en zie je het als een uitdaging om deze te overtreffen. Let wel; wij voeren geen koude acquisitie.
 • Heb je een winnaarsmentaliteit. Resultaten gaan voor jou boven processen.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een informele werksfeer met leuke, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
 • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Academy.
 • Een uitgebreid onboardingprogramma met een persoonlijk ontwikkelplan.
 • Een werkomgeving waar we hard werken en onze successen samen vieren tijdens een concert, etentje of weekendje weg.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.

Je werkplek

Je werkt op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Customer Success Specialist

Op zoek naar een uitdagende baan waarin je het beste uit jezelf en anderen kunt halen? Dan is YEARTH Academy dé plek voor jou! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Customer Success Specialist die ons team komt versterken. Als marktleider op het gebied van trainingen, seminars en coaching hebben wij de afgelopen 8 jaar op rij de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ gewonnen en we zijn vastbesloten om onze positie verder te verstevigen.

Ben jij een organisatorisch wonder en resultaatgerichte professional die graag werkt in een dynamische omgeving? Wil je deel uitmaken van een team van ambitieuze en gepassioneerde mensen die zich inzetten voor het succes van onze klanten? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons succes!

Wat ga je precies doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de Customer Journey van onze deelnemers.
 • Je informeert de deelnemer, voornamelijk telefonisch, over het proces en de benodigde informatie bij de start van de training.
 • Je ontzorgt de deelnemer gedurende de uitvoering en weet vragen te vertalen naar oplossingen.
 • Je maakt de planning rond met (externe) trainingslocaties.
 • Je weet een optimale relatie op te bouwen en te onderhouden met je collega trainers.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van L&D en Repro om ervoor te zorgen dat zij hun werkzaamheden binnen de gestelde termijn kunnen leveren, waarbij het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit een vereiste is.
 • Je herkent commerciële kansen en weet deze op te volgen of door te geven aan Sales.

Als Customer Success Specialist…

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding en 1 tot 2 jaar werkervaring in een coördinerende rol, planning of relatiebeheer functie.
 • Ben je accuraat, doelgericht, eager en nieuwsgierig.
 • Denk je in kansen en mogelijkheden en weet je uitdagingen effectief op te lossen.
 • Maak je makkelijk (telefonisch) verbinding met mensen. Ervaring met Afas is een pre.
 • Heb je affiniteit met opleidingen en trainingen. Ervaring met commercieel onderwijs is een pre.
 • Ben je gewend te werken met strakke deadlines en het leveren van een hoge kwaliteit.
 • Vind je het leuk om de verwachtingen van onze deelnemers te overtreffen.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een informele werksfeer met leuke, enthousiaste en ambitieuze collega’s.
 • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Academy.
 • Een uitgebreid onboardingprogramma met een persoonlijk ontwikkelplan.
 • Een werkomgeving waar we hard werken en onze successen samen vieren tijdens een concert, etentje of weekendje weg.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.

Standplaats

Je werkt op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in de bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Learning & Development Specialist

Het volledige potentieel uit mensen en organisaties halen; dat is YEARTH Academy. Onze ambitie is niet de grootste opleider te willen zijn, maar de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching. De afgelopen 8 jaar op rij is YEARTH Academy verkozen tot Beste Opleider van Nederland! Een beloning die ons motiveert nog verder te groeien. Om onze verdere groei en ambities te verwezenlijken zijn wij per direct op zoek naar een Learning & Development Specialist.

Wat ga je precies doen?

 • Je werkt als ontwikkelaar aan grote Incompany trajecten en het innoveren van bestaande trainingsprogramma’s.
 • Je werkt actief samen met de afdelingen Project Management en Customer Success.
 • Je deelt kennis en nieuwe methodieken met andere afdelingen.
 • Je bedenkt samen met je collega’s continu nieuwe werkvormen en hoe we programma’s naar een hoger niveau kunnen brengen.
 • Je bent actief op de hoogte van ontwikkelingen/trends in de markt en in het vakgebied.

Als Learning & Development Specialist…

 • Heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, een WO studie is wenselijk (Onderwijskunde, Opleidingskunde of Psychologie).
 • Ben je een “out of the box” denker, een aanjager en vind je het leuk om te vernieuwen.
 • Heb je een sterk onderzoekend en analytisch vermogen.
 • Bezit je didactische kennis, specifiek op het gebied van trainingen voor professionals.
 • Heb je een sterke affiniteit met en kennis van blended learning.
 • Heb je minimaal enige ervaring als ontwikkelaar van trainingsprogramma’s.

Wat krijg je van ons?

 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. We zorgen er samen voor dat je een carrière boost gaat maken door een reeks aan opleiding- en coachingsmogelijkheden.
 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden naar Learning Architect of Learning Strategist en uiteindelijk naar Consultant.
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s. Het YEARTH team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Een werkomgeving waar work hard & play hard elkaar afwisselen.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkplek en werkweek

Je werkt fulltime op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naarpeople-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recruiter

Het volledige potentieel uit mensen en organisaties halen; dat is YEARTH Academy. Onze ambitie is niet de grootste opleider te willen zijn, maar de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching. De afgelopen 8 jaar op rij is YEARTH Academy verkozen tot Beste Opleider van Nederland! Een beloning die ons motiveert nog verder te groeien. Om onze verdere groei en ambities te verwezenlijken zijn wij per direct op zoek naar een Recruiter.

Wat ga je precies doen?

Je begrijpt; YEARTH Academy heeft ambitie, heel veel ambitie! Aankomend jaar willen we flink groeien. Jouw belangrijkste taak is dan ook het werven van ambitieuze nieuwe collega’s die met de nodige talenten, kennis, achtergrond, maar bovenal het juiste DNA ons team komen versterken.

Als Recruiter…

 • Heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring als searcher en/of recruiter.
 • Heb je een energieke, positieve en frisse persoonlijkheid.
 • Ben je een proactieve goalgetter met een hands-on en no nonsense mentaliteit.
 • Werk je zelfstandig, maar vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van een hecht team.
 • Heb je affiniteit met de trainingsbranche.
 • Heb je behoorlijk wat soft skills in de vingers. Je kent sommige mensen beter dan zij zichzelf.
 • Je bent spontaan en enthousiast, maar hebt ook een ijzersterk doel voor ogen; collega’s vinden die het verschil weten te maken.

Wat krijg je van ons?

 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. We zorgen er samen voor dat je een carrière boost gaat maken door een reeks aan opleiding- en coachingsmogelijkheden.
 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s. Het YEARTH team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Een werkomgeving waar work hard & play hard elkaar afwisselen.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op de YEARTH Campus.
 • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkplek en werkweek

Je werkt 24, 32 of 40 uur op de YEARTH Campus in Naarden.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naar people-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ervaren Trainers

Wij zoeken (freelance) trainers die naast een gedegen opleiding hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Trainers die het verschil kunnen én willen maken, die zich weten te onderscheiden door op een passievolle manier hun kennis over te brengen. Wanneer je jezelf herkent in het onderstaande profiel nodigen wij je graag uit te reageren.

Op dit moment hebben wij vacatures voor trainers op het gebied van Leiderschap en HRM.

Van onze (freelance) trainers verwachten wij

 • Minimaal HBO/WO opleidingsniveau, bij voorkeur aangevuld met een trainersopleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het verzorgen van trainingen op het gebied van Leiderschap en HRM (zonder deze ervaring willen we je vriendelijk vragen, gezien de hoeveelheid sollicitaties, niet te reageren).
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van open trainingen is een vereiste.
 • Een expert binnen een van de bovenstaande gebieden.
 • Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden.
 • Een passievolle professional, klantvriendelijk met een sterke focus op resultaat.

Wij bieden onze freelancers

 • Veelvuldige inzetbaarheid bij (open) trainingen en incompany opdrachten.
 • Onderdeel uitmaken van een ambitieuze en hard groeiende trainersorganisatie.
 • Elk kwartaal een inspirerende meeting op de YEARTH Campus met collega trainers.
 • De leukste deelnemers die met de nodige ambitie onze trainingen volgen.
 • Uiterst zorgvuldig samengestelde trainingsgroepen.
 • Een marktconforme vergoeding.
 • Volledige ontzorging; YEARTH Academy verzorgt het totale trainingstraject.

Standplaats

Binnen je eigen regio.

Herken je jezelf in de bovenstaande beschrijving?

Stuur dan een mail naarpeople-culture@yearth.nl met daarin je naam, telefoonnummer en een overzicht van diverse opdrachten van de afgelopen twee jaar. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.