088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Team & Organisatie ontwikkeling

In onze visie is een incompany training altijd maatwerk. Onder maatwerk verstaan wij een op maat ontwikkeld of samengesteld trainingsprogramma. De YEARTH trainingen zijn modulair opgebouwd. Deze modules worden continu uitgebreid en aangepast aan de hedendaagse trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat incompany trainingen te verzorgen die naadloos aansluiten op jouw situatie, medewerkers en leerbehoefte.

Een open training of seminar binnen jouw organisatie

YEARTH Academy biedt een scala aan open trainingen en seminars die wij ook incompany kunnen geven t.b.v. organisatie & team ontwikkeling. In het overzicht vind je trainingen en seminars onderverdeeld in categorieën en op alfabetische volgorde. Wil je een uitgebreid incompany overzicht ontvangen? Neem dan even contact met ons op; bel 088 – 200 8800.

Een heldere strategie en duidelijke afspraken

Een incompany training start met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek stellen wij graag in gezamenlijk overleg, op basis van de huidige en gewenste situatie, een plan van aanpak samen. De te ontwikkelen competenties van de medewerkers worden gedefinieerd en de daaruit voortvloeiende trainingsbehoefte, methode en frequentie worden in kaart gebracht. Naast een op maat gemaakte training, kunnen we een trainingstraject ook ondersteunen door middel van coaching en e-learning.

Onze expertises

Experts in de volgende gebieden:

  • (Persoonlijk) leiderschapsprogramma’s en management development programma’s.
  • Talent development programma’s, young professionals development programma’s.
  • Communicatie, beïnvloeden en samenwerken.
  • Persoonlijke effectiviteit en teameffectiviteit.
  • Verandermanagement bij fusies en reorganisaties.
  • Health management.
  • Programma’s gebaseerd op inzichten uit de psychologie en neurowetenschap.

Maatwerk betekent bij ons niet per definitie meerwerk

De uiteindelijke opzet en aanpak van een intern programma worden daarom in overleg samengesteld aan de hand van een vrijblijvend consult. Voor meer informatie; bel 088 – 200 8800.