088 - 200 8800 Open/sluit menu

Team & Organisatie ontwikkeling

In onze visie is een incompany training altijd maatwerk. Onder maatwerk verstaan wij een op maat ontwikkeld of samengesteld trainingsprogramma. De YEARTH trainingen zijn modulair opgebouwd. Deze modules worden continu uitgebreid en aangepast aan de hedendaagse trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat incompany trainingen te verzorgen die naadloos aansluiten op jouw situatie, medewerkers en leerbehoefte.

Een open training binnen jouw organisatie

YEARTH Academy biedt een scala aan open trainingen die wij ook incompany kunnen geven voor organisatie & team ontwikkeling. In het trainingsoverzicht vind je onze trainingen onderverdeeld in categorieën en op alfabetische volgorde. Wil je een uitgebreid incompany overzicht ontvangen? Neem dan even contact met ons op; bel 088 – 200 8800.

Een heldere strategie en duidelijke afspraken

Een incompany training start met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek stellen wij graag in gezamenlijk overleg, op basis van de huidige en gewenste situatie, een plan van aanpak samen. De te ontwikkelen competenties van de medewerkers worden gedefinieerd en de daaruit voortvloeiende trainingsbehoefte, methode en frequentie worden in kaart gebracht. Naast een op maat gemaakte training, kunnen we een trainingstraject ook ondersteunen door middel van coaching en e-learning.

Onze expertises

  • Persoonlijk leiderschap.
  • Management development programma’s.
  • Sales excellence.
  • Talent en young professionals development.
  • Communicatie en samenwerken.
  • Persoonlijke effectiviteit.
  • Verandermanagement bij fusies en reorganisaties.

Maatwerk betekent bij ons niet per definitie meerwerk

De uiteindelijke opzet en aanpak van een intern programma worden daarom in overleg samengesteld aan de hand van een vrijblijvend consult. Voor meer informatie; bel 088 – 200 8800.