088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Coaching & Training

Inleiding

Wil je nog meer uit jezelf en de training halen? Door één of enkele coachingsessies te volgen na een training, verspreid over een periode van enkele weken of maanden, ontstaat het hoogst mogelijke rendement. Een groot deel van de deelnemers kiest ervoor om, na een van onze trainingen, enkele individuele coachingsessies te volgen waarin zij hun persoonlijke leerdoelen verder uitwerken. Speciaal voor deze deelnemers hanteren wij een gereduceerd coachingstarief.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Diegenen die het hoogst mogelijke rendement uit een open training willen halen.

Enkele thema’s

De thema’s zijn afhankelijk van de deelnemer en training.

Onze werkwijze

Stap 1. De intake
Voorafgaand aan deze combinatie van Coaching & Training vindt een intake plaats. De intake is vrij van kosten. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coachingsessies vast. Ook kijken wij met jou, op basis van je leerdoelen en voorkeuren, naar de meest geschikte combinatie van trainer en/of coach. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw trainer/coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de training en coachingsessies te halen.

Stap 2. De 
coachingssessies
Een coachingssessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coachingssessies kiezen wij in overleg met jou voor een aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coachingssessies breng je de opgedane kennis en inzichten in praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Stap 3. Het support-programma
YEARTH biedt je vanaf jouw eerste coachingssessie tot zes weken na de laatste coachingssessie een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van je coach bij het in praktijk brengen van jouw leerdoelen. Ook heb je toegang tot de YEARTH Digital Community, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Een YEARTH coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en heeft een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen.