088 - 200 8800 Open/sluit menu

Let's start the YEARTH journey

Sinds de oprichting hebben we de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in het ontwikkelen van programma’s die het emotionele brein doen groeien. Op alle kritieke momenten in een mensenleven, zowel in het privé- als in het werkbare leven, komt het er niet op aan hoe goed je cognitief maar hoe sterk je emotioneel ontwikkeld bent. Kortom, hoe je communiceert en sturing geeft aan jezelf en anderen. Door bewust te kiezen voor specialisme, kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren om zo het volledige potentieel uit onze deelnemers naar boven te halen.

Nu, jaren later, beschikken we over onze eigen YEARTH Campus, is ons team verdubbeld, ontwikkelen we dagelijks innovatieve programma’s, ontvangen we jaarlijks prachtige onderscheidingen en werken we met de mooiste organisaties duurzaam samen.

We are on a mission

We geloven dat mensen in hun potentieel een wereld van verschil maken. YEARTH Academy inspireert, leert en zorgt ervoor dat professionals, teams en organisaties hun potentieel ontdekken en optimaal kunnen benutten. Dit doen we door het brengen van inspiratie met wetenschappelijk onderbouwde programma’s en van ieder leertraject een onvergetelijke belevenis te maken.

 

Sluit

Lesson Learned

In de unieke en boeiende podcastserie ‘Lesson Learned’ gaat Erik van Gend in gesprek met mensen die het volledige potentieel uit zichzelf weten te halen. In iedere aflevering wordt een thema aangesneden dat past bij de actualiteit en de levenservaring van de geïnterviewde. Onder andere actrice Carice van Houten en slaapexpert Merijn van de Laar namen plaats aan tafel. Bekijk hier de afleveringen en abonneer je om op de hoogte te blijven!

Sluit

Employer Branding

Milotte vervult de functie van Lead Talent Acquistion en werd onlangs door de YEARTH redactie geïnterviewd over het onderwerp Employer Branding. Voor YEARTH Academy speelt dit een enorm belangrijke rol binnen de organisatie. Ieder teamlid is namelijk een belangrijke speler in het (topsport) team. De manier van werken bij YEARTH Academy is net even anders omdat teamleden heel vrij kunnen bewegen door eigenaarschap te laten zien. We werken niet taakgericht, maar werken naar een job volwassenheid.

Sluit

Beste Opleider van Nederland

YEARTH Academy is voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Opleider van  Nederland. Een erkenning die gebaseerd is op de beoordelingen van het Nederlandse publiek op inhoud, trainers en organisatie. Kortom; de totaalbeleving. Dit is een beloning die ons motiveert nog verder te groeien.

Sluit

Erik van Gend

Erik van Gend is naast oprichter van YEARTH Academy ook een veelgevraagd keynote spreker en coach in zowel binnen als buitenland. Hij is gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschap en het volledig potentieel uit professionals, teams en organisaties te halen. Zijn karakteristieke visie, vernieuwende werkwijze en de manier waarop hij telkens mensen en situaties in een kort tijdsbestek weet te doorgronden, zijn kenmerkend voor hem.

Sluit

Inspiratieblogs

We inspireren, leren en zorgen ervoor dat professionals, teams en organisaties hun potentieel ontdekken en optimaal kunnen benutten. Dit doen we door het brengen van inspiratie met wetenschappelijk onderbouwde programma’s maar ook door het delen van recente onderzoeken, podcasts, inspirerende blogs en nieuws op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Houd onze inspiratie pagina in de gaten voor jouw wekelijkse YEARTH dosis!

Sluit

Mentale & fysieke fitheid

Bij YEARTH Academy geloven we dat door het benutten van je volledige potentieel, je echt wezenlijke groei kunt doormaken. Dit doe je onder andere door patronen te doorbreken en jezelf uit te dagen. Niet alleen mentaal maar ook op fysiek gebied. Achieve your potential! Om die reden sluiten we dan ook regelmatig de werkdag gezamenlijk af in onze eigen YEARTH Gym.

Sluit

Werken bij YEARTH Academy

Werken bij YEARTH Academy is met geen enkele andere werkgever te vergelijken. Je wordt uitgedaagd, je wordt geïnspireerd, je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden en je bent een belangrijk onderdeel van een groeiende organisatie met de nodige ambities. Benieuwd voor welke functies we momenteel nieuwe YEARTH collega’s zoeken?

Bekijk de openstaande vacatures.

Sluit

Maatwerk oplossingen

YEARTH Academy helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. Onze aanpak kenmerkt zich door onze middelen en mogelijkheden aan te passen aan een team en/of organisatie. Veelal in co-creatie. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd. In gezamenlijk overleg kijken we welke oplossing het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert.

Wordt het incompany traject gegeven op de YEARTH Campus, dan kiezen veel deelnemers ervoor om op zomerse dagen de trainingsdag af te sluiten met een gezamenlijke borrel. Het grote, zonnige terras is dé ontmoetingsplek waar deelnemers, teamleden en trainers samenkomen.

Sluit

Het YEARTH DNA

Ons team bestaat uit mensen met een eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel en dat is het hoogst mogelijke potentieel uit deelnemers halen.

Alles wat we bij YEARTH Academy doen, is gericht op ons belangrijkste bestaansrecht; onze deelnemers. De kracht van onze organisatie ligt in onze liefde voor het kleinste detail. We weten dat kwaliteit altijd een ketting van factoren is. Iedereen in ons team wil leren en groeien omdat dit ons drijft en gelukkig maakt. We werken hard en onze organisatie kenmerkt zich door een energieke werkomgeving. We geloven in onze aanpak. Daarom is het makkelijk om onszelf te blijven.

Lees meer over welke waarden er in ons YEARTH DNA zitten.

Sluit

YEARTH Campus

Op de YEARTH Campus in Naarden laten we onze dromen uitkomen. Hier kunnen we namelijk tot in detail de klantbeleving vormgeven. De hospitality, healthy food, geuren, kleuren en de muziek ondersteunen de totaalbeleving waarbij je de meest optimale omgeving vindt om jezelf te ontwikkelen.

Naast diverse trainings- en seminarruimtes zijn er ook zeer relaxende coachingsruimtes. Ook kun je gebruik maken van de binnentuin en de aanwezige fitness waar sportkleding, een handdoek en een bidon klaarliggen. De YEARTH Campus beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Wanneer je liever met het OV komt kan een pendeldienst je van de bushalte of het station halen.

Het YEARTH DNA

Ons team bestaat uit mensen met een eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel en dat is het hoogst mogelijke potentieel uit deelnemers halen. Alles wat we bij YEARTH Academy doen, is gericht op ons belangrijkste bestaansrecht; onze deelnemers. De kracht van onze organisatie ligt in onze liefde voor het kleinste detail. We weten dat kwaliteit altijd een ketting van factoren is. Iedereen in ons team wil leren en groeien omdat dit ons drijft en gelukkig maakt. Onze organisatie kenmerkt zich door een energieke werkomgeving; we zijn eager to the bone! We geloven in onze aanpak. Daarom is het makkelijk om onszelf te blijven.