088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Business coaching

Inleiding

Als zelfstandige of ondernemer loop je tegen een reeks aan uitdagingen aan waar een externe business coach vanuit zijn expertise een waardevolle bijdrage aan kan leveren. Een YEARTH business coach denkt mee bij het oplossen van operationele, tactische of strategische dilemma’s. Een YEARTH business coach is een top ondernemer met een flinke dosis ervaring en gedegen kennis. Door hun jarenlange ervaring weten zij wat een ondernemer tegenkomt in de dagelijkse praktijk. Een YEARTH business coach functioneert als kritisch klankbord en scherpt daarmee je gedachten en aanpak zowel op persoonlijk als organisatorisch vlak.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Business Coaching is specifiek bestemd voor ondernemers en zzp’ers.

Enkele thema’s

  • Door de expansie van je organisatie dien je de organisatie verder te structureren.
  • Je wilt je organisatie klantgerichter laten opereren en medewerkers bewuster maken van de klantbeleving.
  • Hoe houd je focus op de strategie van je organisatie binnen je dagelijks operatie?
  • Hoe herstructureer je jouw organisatie en welke aandachtspunten en valkuilen kom je hierbij tegen?

Onze werkwijze

Voorafgaand aan een business coaching traject vindt een vrijblijvende intake plaats. Tijdens een intake bekijken we in gezamenlijk overleg welke coach met zijn of haar expertise het beste aansluit op jouw coachvraag. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw trainer/coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de coachingsessies te halen.

Over je coach

Onze business coaches zijn top ondernemers. Zij beschikken over een flinke dosis ervaring en expertise. Zij weten welke uitdagingen een zelfstandige/ondernemer tegenkomt in de dagelijkse praktijk.