088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Bekijk onze inspirerende programma’s van de YEARTH Summerschool!

Maatwerk oplossingen

YEARTH Academy helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen. We brengen samenhang in verandering. En we committeren ons sterk aan het resultaat dat jij wilt bereiken.

Wezenlijk resultaat

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur, bedrijfsfase, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag benaderen wij vanuit dit perspectief. Wij kiezen voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert en directe transfer biedt naar de dagelijkse praktijk.

Onze aanpak kenmerkt zich door onze middelen en mogelijkheden aan te passen aan jouw omgeving en praktijk. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd en zorgt ervoor dat je ontwikkeld wordt op een manier die het beste binnen jouw organisatie past. In gezamenlijk overleg kijken wij graag aan de hand van jullie vraag welke vorm van een incompany training of traject de meest effectieve oplossing is en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jullie organisatie.

Team & organisatie ontwikkeling

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur, bedrijfsfase, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Iedere voorgelegde ontwikkelingsvraag benaderen wij dan ook vanuit dit perspectief.
Lees meer
YEARTH Academy | Incompany trajecten

Individueel ontwikkelen

Coaching biedt je de mogelijkheid om jezelf, met een door jou geselecteerde coach, verder te ontwikkelen. Hierbij kun je thema’s of onderwerpen inbrengen waarin je in je dagelijkse (werkende) leven verder wilt excelleren.
Lees meer
YEARTH Academy | Incompany| Meeting

Assessments

Benieuwd waar je kwaliteiten liggen, of die van een nieuwe medewerker? YEARTH biedt assessments die inzicht geven in het potentieel van mensen en teams.
Lees meer