088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Online training & coaching

Bij YEARTH Academy heeft de gezondheid van onze klanten en medewerkers de allerhoogste prioriteit. Dit betekent dat we nu even niet in groepsverband trainingen geven, maar onze trainingen en coachingssessies gaan wel gewoon door! Veel van onze klanten gebruiken deze periode juist om zich te ontwikkelen, zodat ze goed voorbereid zijn om zo meteen de volgende stap in hun carrière te maken…

Onze trainingen gaan dus gewoon van start

Onze trainingen gaan dus gewoon van start, waarbij je kunt kiezen uit 2 varianten: de online groepsvariant of 1-op-1 online coaching. Bij beide varianten ondersteunen we de deelnemers met een digitale leeromgeving: De YEARTH Digital Community. Deze kunnen de deelnemers op hun computer benaderen én via een app op de smartphone of tablet.

Trainingen volgen via een virtuele trainingsruimte

In de periode dat klassikale trainingen nog niet mogelijk zijn worden deelnemers in een virtuele trainingsruimte door een trainer begeleid. Vooraf krijgen ze toegang tot de YEARTH Digital Community. Hier kunnen ze zich alvast inlezen op het onderwerp van de training. Zodra fysieke groepstrainingen weer mogelijk zijn, gaan we automatisch over op het (ver)volgen van de training op jullie voorkeurslocatie. Actuele data voor open trainingen staan onder het hoofdstuk Trainingen. Voor incompany trainingen gaan we graag in gesprek om een voorstel op maat te maken.

Wat is een virtuele training?

Een virtuele training is een training die wij vanuit onze studio op de YEARTH Campus faciliteren. Deelnemers volgen deze vanuit hun eigen woon- of werkomgeving. Het enige wat ze nodig hebben is een computer of i-pad en een stabiele internetverbinding. We hebben de virtuele trainingsruimte volledig ingericht en voorzien van allerlei technische functionaliteiten, waardoor ook deze YEARTH training een echte belevenis wordt.