088 - 200 8800 Open/sluit menu

YEARTH Campus

Op de YEARTH Campus in Naarden laten we onze dromen uitkomen. Hier kunnen we namelijk tot in detail de klantbeleving vormgeven. De hospitality, healthy food, geuren, kleuren en de muziek ondersteunen de totaalbeleving waarbij je de meest optimale omgeving vindt om jezelf te ontwikkelen. Naast diverse trainings- en seminarruimtes zijn er ook zeer relaxende coachingsruimtes. Ook kun je gebruik maken van de binnentuin en de aanwezige fitness waar sportkleding, een handdoek en een bidon klaarliggen. De YEARTH Campus beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Wanneer je liever met het OV komt kan een pendeldienst je van de bushalte of het station halen.

Ontmoet de mensen achter YEARTH ACADEMY

Ons YEARTH team gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt terug op alle vlakken; de inhoud van onze programma’s, trainers, sprekers en locaties. Binnen onze organisatie weten we dat dit altijd een ketting van factoren is. Elk detail doet er toe. Ons team bestaat uit mensen met een eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk eenzelfde doel en dat is het hoogst mogelijke potentieel uit deelnemers, teams en organisaties te halen. We denken in kansen, kijken kritisch naar onze processen en denken na over hoe we de verwachtingen van onze klanten en deelnemers kunnen overtreffen. Elke dag weer.

 

Sluit

Coaching

 Onze coachingsruimtes ‘New York’, ‘Sydney’ en ‘Tokyo’ zijn professionele, afgesloten studio’s en daardoor ideaal voor één-op-één-sessies. We hechten namelijk veel waarde aan privacy en vinden het belangrijk dat je je als deelnemer comfortabel en veilig voelt. Ben je niet in de gelegenheid om naar de Campus te komen? Een coachingstraject kan ook plaatsvinden op je eigen werkplek of op één van onze andere coachingslocaties.

In het coachingsoverzicht vind je onze ruime aanbod, variërend van loopbaanbegeleiding, persoonlijke- en executive coaching tot het coachen binnen team ontwikkelingstrajecten.

Sluit

Gym

Wil je na een (incompany) training of coachingssessie jouw gedachtes verzetten? Dan kun je gratis gebruik maken van onze YEARTH gym. In deze fitnessruimte vind je moderne cardio- en krachtapparatuur en andere sportmaterialen. We zorgen dat er sportkleding, een handdoek en bidon voor je klaarliggen en na je workout kun je gebruik maken van de douches.

 Zin in een workout? We adviseren je tijdig te reserveren. Laat het onze Learning Consultants weten.

Sluit

Live without limits

Bij YEARTH geloven we dat door het benutten van je volledige potentieel, je echt wezenlijke groei kunt doormaken. Dit doe je onder andere door patronen te doorbreken en jezelf uit te dagen. Niet alleen mentaal maar ook op fysiek gebied. Living up to your full potential!

Daarom werd, tijdens de ontwerpplannen voor de Campus, snel duidelijk dat er een gym moest komen. Als deelnemer kun je voor of na een (incompany) training of coachingssessie gratis gebruik maken van onze fitnessruimte,  sportkleding, handdoek, bidon en van de douches.

 Zin in een workout? We adviseren je tijdig te reserveren. Laat het onze Learning Consultants weten.

 

Sluit

Online training

Een virtuele training of coaching faciliteren we vanuit één van onze studio’s op de YEARTH Campus. Als deelnemer volg je jouw online leertraject dan vanuit je eigen woon- of werkomgeving. Inmiddels beschikken we over diverse studio’s; allemaal voorzien van de beste technische functionaliteiten.

Tijdens het leertraject word je als deelnemer goed begeleid via onze digitale leeromgeving, de: ‘YEARTH Digital Community’ waardoor je nog steeds de volledige YEARTH trainingsbelevenis ervaart. Dus, ben je niet in de gelegenheid om een fysieke training te volgen? Denk eens aan de online variant en neem contact op met onze Learning Consultants.

In het trainingsoverzicht vind je onze trainingen onderverdeeld in de categorieën:
Persoonlijke Effectiviteit, Communicatie, Leiderschap, Verkoop, HRM en Health.

Sluit

Restaurant

Op de Campus hebben we een restaurant met een ruim assortiment aan healthy foods. De hele dag kun je hier zowel koffie als verschillende soorten thee nemen. Daarnaast geniet je ’s middags van een heerlijke lunch waarbij we rekening houden met eventuele allergieën én de coronamaatregelen. Zo zijn er eenpersoonsporties, is het eten hygiënisch verpakt en worden alle food items in onze eigen keuken gemaakt. Bij zomers weer slaan we de deuren naar de binnentuin open.

Geen tijd om na je training of coachingssessie te blijven ‘ hangen’? Dan geven we je graag een gezonde reep en koffie to-go mee!

 

Sluit

Elk detail doet ertoe

Al onze YEARTH collega’s geloven dat we als organisatie het verschil kunnen maken in het leven van mensen. We inspireren deelnemers en dagen hen uit waardoor zij kansen zien om zich verder te ontwikkelen. We kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we het individu centraal stellen en de middelen aanpassen aan de deelnemers in plaats van de mens aan de middelen.

Benieuwd hoe verandering kan leiden tot wezenlijk resultaat? Bekijk wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van trainingen, incompany en coaching.

Sluit

Binnentuin

Wanneer het lekker weer is in Nederland, dan wil je het er natuurlijk ook van nemen. Volg je een (incompany) training of coachingsessie op de YEARTH Campus? Dan heb je ook toegang tot onze binnentuin. Het grote, zonnige terras is dé ontmoetingsplek waar deelnemers, teamleden en trainers samenkomen. Tijdens zomerse dagen kun je hier heerlijk lunchen, tot rust komen of aan het einde van de dag een wijntje in de zon drinken.

Sluit

Parkeren

 De YEARTH Campus beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Uiteraard kun je als deelnemer gratis gebruik maken van deze service. Het parkeerterrein bereik je via de eerste ingang aan de rechterkant. Druk op de intercom en onze Office Manager laat je binnen. Heb je een elektrische auto? Op het voorste gedeelte van het parkeerterrein staan zes oplaadpunten.

Wanneer je liever met het OV komt kan een pendeldienst je van de bushalte of het station halen.

 

Sluit

Trainingsruimte: London

Onze trainingsruimte ‘London’ is de ideale plek voor (incompany) trainingen. Dit is een inspirerende en moderne ruimte waar, door de grote hoeveelheid ramen, veel natuurlijk daglicht naar binnen valt. Als deelnemer mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten op de Campus zoals de gym, binnentuin, het restaurant en parkeerterrein.

Sluit

Seminarruimte: Paris

Op de Campus organiseren we regelmatig boeiende en spraakmakende seminars. Onze experts beschikken immers over een enorme bron aan kennis en informatie, die ze graag delen. Met deze kennis en ervaring ontwikkelen we “state of the art” seminars. We introduceren de beste sprekers, inspirerende en pakkende thema’s en snijden onderwerpen net even anders aan. Deze seminars worden gehouden in de ‘Paris’. Als deelnemer mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten op de Campus zoals de gym, binnentuin, het restaurant en parkeerterrein.

Routeplanner met de auto

Vul hieronder het adres in waar je vandaan vertrekt voor je persoonlijke routebeschrijving naar de YEARTH Campus.

Parkeren

Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen op ons afgesloten terrein.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Station Bussum/Naarden

De locatie ligt op 15 minuten (OV) fietsafstand van Station Naarden/Bussum. Je kan ook bus 110 nemen richting Weesp, Muiden P+R. Stap uit bij de halte Gooimeer Noord. De Campus ligt op ongeveer 300 meter loopafstand van de bushalte.

Vanaf Amsterdam Amstel

Neem vanaf het station Amsterdam Amstel bus 320 richting Hilversum via Muiden P+R en stap uit bij Gooimeer P+R. De Campus ligt op ongeveer 300 meter loopafstand van de bushalte.