088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Loopbaan Coaching

Inleiding

Waarschijnlijk ben je ooit je loopbaan begonnen met de nodige ambitie en verwachtingen. Toch valt het niet altijd mee om deze verwachtingen om te zetten in resultaten. Het begint met ambitie, maar hoe maak je de juiste keuzes zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen? Loopbaan Coaching bied je de mogelijkheid om opnieuw de regie te nemen over je verdere loopbaan. Tijdens een loopbaan coachingssessie bekijken wij naar waar je nu staat en welke ontwikkeling of stappen er nodig zijn om grip te krijgen op je verdere loopbaan.

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Loopbaan coaching is voor diegenen die de regie willen nemen over hun verdere loopbaan.

Enkele thema’s

  • Waar sta ik in mijn carrière en hoe geef ik vorm aan mijn verdere loopbaan?
  • Wil ik mij verdiepen of verbreden?
  • Blijven doen wat ik nu doe of het roer om?
  • Iets leuk vinden en ergens goed in zijn; de paradox.
  • Hoe maak ik effectieve keuzes voor mijn verdere loopbaan?
  • Hoe benut ik mijn volledige potentieel?
  • Hoe raak ik intrinsiek gemotiveerd en krijg ik meer plezier in mijn werk?
  • Hoe stel ik een persoonlijk carrièreplanning op?
  • Hoe vind ik een optimale “work-life balance”?

Onze werkwijze

Stap 1. De intake
Voorafgaand aan een loopbaan coachingstraject vindt een intake plaats. Je kan hierbij kiezen voor een telefonische intake of een individueel onderhoud bij het YEARTH Coaching Center in Utrecht of Naarden. Het intakegesprek is vrij van kosten. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coachingssessies vast. Ook kijken we samen met jou naar de best passende loopbaancoach. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de coachingssessies te halen.

Stap 2. De coachingssessies
Een coachingssessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coachingssessies kiezen wij in overleg met jou voor een aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de sessies werk je opdrachten uit, bij een eerstvolgende sessie koppel je deze terug. In een laatste sessie wordt een persoonlijke carrièreplanning opgesteld.

Stap 3. Het support-programma
YEARTH biedt je vanaf je eerste coachingssessie tot zes weken na de laatste coachingssessie een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van je coach bij het in praktijk brengen van jouw leerdoelen. Ook heb je toegang tot de YEARTH Digital Community, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Over je coach

Onze loopbaanadviseurs zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Een YEARTH coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en heeft een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen.