088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Executive Coaching

Inleiding

Als (top)manager heb je af en toe behoefte om je koers eens onder de loep te nemen. Referentiekader en antwoorden te vinden voor plannen, visies en ideeën, maar ook een plek waar je inspiratie en energie ophaalt om weer optimaal te kunnen functioneren. YEARTH Academy coacht verschillende (top)managers en Raad van Bestuursleden. De thema’s en onderwerpen zijn divers. Onze aanpak laten wij daarbij graag aansluiten op voorgelegde leerdoelen en wensen. Evenals een ervaren Executive Coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier creëren wij graag een omgeving waarin vertrouwen en het hoogste resultaat verzekerd zijn.

Heb je behoefte aan strategische ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Executive Coaching is voor (top)managers, directeuren, ondernemers en RvB-leden.

Enkele thema’s

  • Senior Leiderschap ontwikkeling en competenties.
  • Strategisch leiderschap ontwikkeling.
  • Hoe creëer ik een omgeving waarin ik niet continu de operatie wordt ingetrokken?
  • Hoe creëer ik een omgeving van betrokkenheid en optimale samenwerking?
  • Hoe kan ik mijzelf beter profileren in kritische situaties?
  • Hoe creëer ik een bewuste “work-life balance”?
  • Hoe kan ik sterker communiceren in kritische situaties?
  • Hoe opereer ik gedurende veranderingsprocessen?

Onze werkwijze

Stap 1. De intake
Voorafgaand aan een coachingstraject vindt een vrijblijvend intake gesprek plaats. Op basis van de intake stellen wij het benodigde aantal coachingsessies vast. Ook kijken wij in gezamenlijk overleg, op basis van de voorgelegde vraag en situatie naar de beste Executive Coach. Tenslotte is de klik met de coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de coachingssessies te halen.

Stap 2. De coachingssessies
Een coachingssessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coachingssessies kiezen wij in overleg voor een aanpak die aansluit bij de voorlegde vraag, leerdoelen en voorkeuren.

Stap 3. Praktische ondersteuning
YEARTH Academy biedt vanaf de eerste coachingssessie tot zes weken na de laatste coachingssessie een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid om praktische ondersteuning te ontvangen van je coach. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Een YEARTH coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en heeft een WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen.