088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

Personal Coaching

Inleiding

Personal Coaching biedt je de mogelijkheid om jezelf met een door jou geselecteerde coach verder te ontwikkelen op het moment dat het jou het best uitkomt. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in waar je een verdere ontwikkeling in wilt doormaken. Personal Coaching vraagt enige zelfreflectie. Je wordt uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen zijn divers. Onze aanpak laten wij daarbij graag aansluiten op jouw leerdoelen en wensen. Evenals de coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier creëren wij graag een omgeving waarin je het hoogste resultaat kunt behalen.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning? Vraag een vrijblijvend advies op maat aan.

Iets voor jou

Personal Coaching is voor diegenen die op individuele basis willen ontwikkelen en door persoonlijke groei effectiever en bewuster willen leven, functioneren en communiceren.

Enkele thema’s

  • Hoe word ik meer zichtbaar en kan ik mijzelf beter profileren?
  • Hoe kan ik effectiever functioneren?
  • Hoe neem ik persoonlijk leiderschap over mijn (werk)leven?
  • Hoe kan ik bewuster omgaan met stress en kritische situaties?
  • Hoe vind ik een gezonde “work-life balance”?
  • Hoe kan ik effectiever omgaan met tijdsdruk, prioriteiten en planning?
  • Hoe kan ik sterker communiceren in kritische situaties?
  • Hoe kan ik effectiever overtuigen en beïnvloeden?
  • Hoe kan ik assertiever optreden en communiceren?
  • Hoe kan ik leren omgaan met conflictsituaties?

Onze werkwijze

Stap 1. De intake
Een coachingstraject start altijd met een intake. Een intake kan telefonisch plaatsvinden of in een persoonlijk onderhoud bij YEARTH Academy in Utrecht of Naarden. Het intakegesprek is vrij van kosten. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coachingssessies vast. Meestal is dat tussen de drie à vijf coachingssessies. Ook kijken wij met jou, op basis van je leerdoelen en voorkeuren, naar de best passende coach. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de coachingssessies te halen.

Stap 2. De coachingssessies
Een coachingssessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coachingssessies kiezen wij in overleg met jou voor een aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coachingssessies breng je de opgedane kennis en inzichten in de praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Stap 3. Het support-programma
YEARTH Academy biedt je vanaf jouw eerste coachingssessie tot zes weken na de laatste coachingssessie een support-programma. Het support-programma geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van je coach bij het in praktijk brengen van jouw leerdoelen. Ook heb je toegang tot de YEARTH Digital Community, een digitale leeromgeving. Wil je meer weten over ons support-programma? Neem dan even contact met ons op.

Over je coach

Onze coaches zijn gedegen gesprekspartners. Een YEARTH coach is een expert binnen zijn of haar vakgebied. Een YEARTH coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en heeft een HBO / WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige beroepsopleidingen.