088 - 200 8800 Open/sluit menu

Nog geen account?

DIT IS YEARTH!

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

SPECIALIST IN VERANDERING

Sinds de oprichting van YEARTH Academy in 2001 hebben wij de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in het ontwikkelen van programma’s die wezenlijke veranderingen tot stand brengen. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in processen, denken, gevoel, gedrag en patronen. We brengen samenhang in verandering. En we committeren ons aan het beoogde resultaat.

Ons Team

Elke dag weer werken we nauw samen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, waarbij we High Impact Programma’s ontwikkelen die wezenlijke verbeteringen tot stand brengen. Ons team bestaat uit mensen met eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk eenzelfde doel en dat is het hoogst mogelijke potentieel uit deelnemers, teams en organisaties te halen.
Lees meer

De mooiste organisaties

Wij werken voor en samen met de mooiste organisaties in Nederland. Onze klanten zijn actief in de private en publieke sector. Benieuwd wie onze klanten zijn en wat deelnemers over onze programma's en werkwijze vertellen?
Lees meer
Handen vormen een hartje

Maatschappelijk betrokken

YEARTH Academy vindt het belangrijk iets terug te geven. Wij stellen daarom ieder jaar enkele gratis deelname plaatsen beschikbaar voor medewerkers van charitatieve organisaties. Op deze manier dragen wij graag bij aan de verdere professionalisering van goede doelen.
Lees meer
Regisseursstoel met megafoon en klapbord

Werken bij YEARTH Academy

Werken bij YEARTH is met geen enkele andere werkgever te vergelijken. Je wordt uitgedaagd, je wordt geïnspireerd, je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden en je bent een belangrijk onderdeel van een groeiende organisatie met de nodige ambities.
Lees meer