088 - 200 8800 Open/sluit menu

Maak kennis met Milotte Leeuwin

Lead Talent Acquisition

Wat is de belangrijkste reden dat je bij YEARTH Academy werkt?

Voor mij zijn er meerdere redenen. De visie om mensen te helpen hun volledig potentieel te benutten, de gedrevenheid om gezamenlijk successen te behalen en de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen en hierin constant uitgedaagd te worden. De kritische blik en scherpte zoals je die ook ziet in topsport, vind je echt bij YEARTH Academy. Over sporten gesproken, dat kan ik gewoon doen op de YEARTH Campus. Hoe tof is dat? No excuses! Last but not least; de inspirerende omgeving en het super hechte team waarmee ik de “work hard, play hard” mentaliteit kan delen.

Wat boeit en drijft jou?

Daadkracht en doorzettingsvermogen om het juiste te doen. Zoals Martin Luther King Jr. zei: “The time is always right to do what’s right”.

Wat weten veel mensen niet van jou?

Dat ik christen ben. Ik ben niet opgegroeid in een christelijk gezin en ben vooral omringt door mensen die er niets mee hebben. Iedereen denkt onbewust wel een beetje in hokjes en in het hokje ‘kerkganger’ kunnen mensen mij niet plaatsen. Ze zijn vaak verbaast als ik vol enthousiasme praat over mijn geloof.

A guilty pleasure please?

Ik kan altijd wel een moment vinden om uitbundig voor een spiegel te dansen, heerlijk!

Wat maakt jou gelukkig?

Het leven van een ander een beetje mooier maken. Ofwel geven zonder terug te verwachten. Dat is voor mij de meest pure vorm van liefde.

Waar ben jij het meest trots op?

De eerste stapjes van mijn dochtertje!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Judge each day by the seeds that you plant, not by the harvest you reap. Omdat ik resultaatgericht ben, kan ik vaak terugvallen op dit advies.

Wie of wat inspireert jou?

Mensen die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Welke quote is waardevol voor jou?

Rise up to the challenge you’re faced with!

Milotte richt zich bij YEARTH Academy op de employer branding. Benieuwd wat zij hierbij belangrijk vindt? Lees hier het interview.